Brød og boller

Koldhævede gulerodsbrud, der er luftige, bløde og søde. Gulerodsbrud er perfekte til at spise alene som en nem eftermiddagsmad, men de fungerer også godt til morgenmad, brunch eller madpakken med smør og pålæg. De bedste og nemmeste koldhævede gulerodsbrud.
Super luftige og lækre boller med græskarkerner. Bollerne holder sig lækre og gode i et par dage.
Boller bagt med groft purpurhvedemel. Purpurhvede giver bollerne den fineste lilla/røde farve og tilføjer masser af smag. En god og luftig grovbolle.
Det er nemt og hurtigt at bage sit eget hvidløgsbrød. Bag et luftigt og lækkert hvidløgsflutes med persille-hvidløgssmør. Det bedste hvidløgsbrød med en sprød skorpe og luftig krumme. Det perfekte tilbehør til grillmad, supper eller til et hyggeligt tapasbord.
Bamseboller, fødseldagsboller, theboller. De her lyse og bløde boller kan nydes til hver en lejlighed. De bedste koldhævede bamseboller, du kan forestille dig. Hvem elsker ikke sådan en blød hvedebolle?
1 2 3 23

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud
23. november 2017
Kiksekage med chokolade, smør og hjemmebagte vaniljekiks
17. november 2017
Laksesnurrer med rørt feta og pesto
13. november 2017
Rå rødbedesalat med feta, mynte og ristede solsikkekerner
7. november 2017
Squashkage med hvid chokolade cheese frosting
4. november 2017

FACEBOOK