Brød og boller

Jeg elsker fastelavnsboller. Og nu er der kommet en ny favorit i rækken. Hjemmebagte semlor. Få opskriften på de bedste semlor - den svenske fastelavnsbolle, som smager himmelsk. Jeg har forkælet mine semlor med en luksusfyld, der er nem at lave, men som smager fuldstændig fantastisk. Det her er opskriften, du må prøve!
Opskrift på hjemmebagte kanelgifler - fordi, hvem elsker ikke kanelgifler? Bag de små kanelgifler selv. De smager så meget bedre end den købte variant, og så er det nemt at bage kanelgifler selv. Det her er de bedste kanelgifler, jeg har smagt.
Koldhævede gulerodsbrud, der er luftige, bløde og søde. Gulerodsbrud er perfekte til at spise alene som en nem eftermiddagsmad, men de fungerer også godt til morgenmad, brunch eller madpakken med smør og pålæg. De bedste og nemmeste koldhævede gulerodsbrud.
Super luftige og lækre boller med græskarkerner. Bollerne holder sig lækre og gode i et par dage.
Boller bagt med groft purpurhvedemel. Purpurhvede giver bollerne den fineste lilla/røde farve og tilføjer masser af smag. En god og luftig grovbolle.
1 2 3 23

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Fudgy dadelkugler med kakao og ristede nødder
9. februar 2018
Semlor – hjemmebagte svenske fastelavnsboller med luksusfyld
31. januar 2018
Sprøde vaniljekranse med ristet mandelmel
22. december 2017
Småkager med lakrids, tranebær og hvid chokolade
11. december 2017
Kålsalat med tranebær og tahindressing
6. december 2017

FACEBOOK