Brød og boller

Hjemmebagt surdejsbrød med en sprød skorpe og luftig krumme. Jeg kan næsten ikke komme i tanke om noget, der smager bedre. Forkæl dig selv med et fantastisk brød.
Der er flere af bloggens opskrifter, som jeg selv bruger igen og igen. Jeg har samlet de brød og bolle-opskrifter, som jeg bager tit og ofte i mit eget køkken. De bedste opskrifter, som jeg ikke vil undvære.
Pizzasnegle smager altid godt. Her får du min bedste opskrift på grove pizzasnegle, der er sprøde, luftige og super gode. Pizzasneglene kan fryses og lunes, så der nemt kan sendes en enkelt eller to med i madpakken.
Påskeferien giver god tid til hygge og bagning. Hot cross buns er en klassisk påske-bolle. Jeg har fyldt mine med chokolade, mandler og appelsinskal. En krydret, blød og sød bolle, der sagtens kan bages sammen med børnene.
Speltboller med surdej og solsikkekerner. Dejen skal foldes og ikke æltes. Det er supernemt, og du får en speltbolle, der er luftig og har en sprød skorpe. Speltbollen smager fantastisk og mætter godt. Gode og nemme surdejs speltboller.
1 2 3 21

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Gode spisesteder i Rom – en madguide
26. maj 2017
Rabarber Galette
23. maj 2017
Surdejsbrød med rug, hvede og spelt
11. maj 2017
Bloggens opskrifter jeg selv bruger igen og igen #1 – Brød og boller
8. maj 2017
Salat med ristet hirse, squash og estragon
4. maj 2017

INSTAGRAM

FACEBOOK