Brød og boller

At tage et helt varmt og friskbagt surdejsbrød ud af ovnen er en glæde af de helt store. Duften, lyden og smagen er så fantastisk. Jeg deler en overskuelig og nem opskrift på hjemmebagt surdejsbrød, der altid smager af én skive mere.
Hjemmebagt rugbrød bagt på surdej, fuldkornsrugmel, rugkerner, frø og kerner. Et supersundt og nærende rugbrød, der er nemt at bage, og som holder maven mæt og tilpas længe. Friskbagt rugbrød med smør er noget af det bedste jeg ved. Få opskriften på det rugbrød, jeg selv bager hver uge.
Hjemmebagt hvidløgsbrød med persille-hvidløgssmør. Brødet er blødt og luftigt, og kan både serveres til forret, hovedret eller som en del af et tapasbord. Brødet brækkes i stykker, og det gør det nemt at servere.
En blød bolle med masser af kerner og speltmel. Bollerne er nemme at bage, og så holder de sig gode og bløde i et par dage efter bagning. En god, hjemmebagt bolle til madpakken eller eftermiddagshyggen.
Surdejsboller bagt med en ung levain, friskmalet speltmel, koldhævet og toppet med hvedeflager inden bagning. Det lyder svært, men det er det slet ikke. Opskriften er delt op i steps, så den er nem at overskue og gå til. Hvis du gerne vil bage luftige surdejsboller med en sprød skorpe, så er det her en opskrift til dig.
1 2 3 22

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Romkugler overtrukket med chokolade – de bedste hjemmelavet romkugler
15. juli 2017
Ølandshvedebrød bagt med surdej
11. juli 2017
Svampet chokoladekage med den bedste chokoladefrosting
8. juli 2017
Koldbrygget iskaffe – nemmeste og bedste iskaffe
6. juli 2017
Surdejsrugbrød med rugmel, kerner og gulerod
4. juli 2017

INSTAGRAM

FACEBOOK