Bestil 29 nye venner

640bogihand

Så er bogen kommet fra trykkeriet, og jeg er simpelthen bare så glad for alt den positive respons her de første par dage. Alle har taget rigtigt godt i mod 29 nye venner, og det er lidt overvældende.

Jeg har ikke været helt forberedt på interessen, så har ikke fået lavet noget smart shop-funktion eller noget i den retning, men hvis du har lyst til at bestille et eksemplar, så kan du gøre det ved at skrive en mail til mig på mail@cathrinebrandt.dk.

29 nye venner koster 100,-
+ porto

Læs mere om 29 nye venner her:
29 Nye Venner – en bog til børn og deres forældre

 

venlig hilsen

Cathrine Brandt

 

Kommentar

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Gode spisesteder i Rom – en madguide
26. maj 2017
Rabarber Galette
23. maj 2017
Surdejsbrød med rug, hvede og spelt
11. maj 2017
Bloggens opskrifter jeg selv bruger igen og igen #1 – Brød og boller
8. maj 2017
Salat med ristet hirse, squash og estragon
4. maj 2017

INSTAGRAM

FACEBOOK