Blomkåls cous cous salat

4

Jeg er vild med kål! Blomkål er et hit i min familie, og derfor har vi nu lavet denne salat en del gange. Den er super nem at lave, og så bidrager den rå blomkål med masser af kostfibre og sunde vitaminer og mineraler. Jeg synes, at det er en rigtigt smart måde at bruge blomkål på! I salaten er der også friske ærter, moden mango og avokado. Den smager så godt! Prøv blomkåls cous cous og bland det med dine ynglings salat ingredienser. Salaten passer helt perfekt til sommerens grillmad.

Det skal du bruge:

  • 1/2 blomkål
  • 1 moden mango
  • 1 avokado
  • Friske ærter fra bælg
  • Radisser efter behag
  • Nødder

Dressing:

  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • Saft fra ½ citron
  • Salt og peber


Sådan laver du blomkåls cous cous salat:

Riv blomkålet på et groft rivejern. Skær avokado, mango og radisser i tern og vend det sammen med blomkålen. Bælg ærterne og hak nødderne. Vend det i. Lav dressingen ved at blende alle ingredienserne sammen. Smag til. Kom dressingen over salaten og vend det hele godt sammen. Server og nyd!

Blomkael_cous_cous-fb

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentarer
  1. Mette

    Superlækker. Ungerne spiste den med velbahag – ja okay, de er så også stort set altædende, men de roste den. Jeg lavede den lidt pesto-agtig med ristede pinjekerner og en lille smule basilikum sammen med persillen – tilføjede også et lille fed hvidløg. Havde ikke mango, men derimod mangochilisauce, så jeg kom ca. 3 spsk i af det. Ammenam 🙂 tak for inspirationen.

  2. Mette

    PS du skal da også lige vide, at jeg har bagt dit rugbrød i dag, og at der er dej igang til sandwichboller. Flittige mig, og længe leve efterårsferien!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Luksus S’mores – Sommerens bedste dessert
21. juni 2017
Pull apart brød med persille-hvidløgssmør
19. juni 2017
Rabarbercrumble – sprød, sød og syrlig
16. juni 2017
Nudelsalat med sommergrøntsager og tahindressing
13. juni 2017
Bløde speltboller med frø og kerner
10. juni 2017

INSTAGRAM

FACEBOOK