Bounty toppe

1

Kokoselskere plejer at være vilde med bounty. Jeg er ikke selv den store bounty-fan, men da jeg selv forsøgte mig med at lave en hjemmelavet version, så faldte de i rigtigt god smag! Bounty toppene er super nemme at lave, og så kræver de kun få ingredienser. Kondenseret mælk kan efterhånden fås alle steder. Det bliver solgt i både små og store dåser – dåsen jeg brugte, var den lille.

Jeg formede min bountymasse som små toppe og dyppede kun bunden, men hvis man har lyst, så kan de sagtens formes som små bountybarer, hvor de overtrækkes med chokolade. Jeg har ingen gram sat ud for chokoladen, da mængden afhænger af, hvor meget chokolade, du gerne vil have på dine bounty toppe. Så prøv dit lidt frem, og lav bounty toppene i den størrelse, som du selv foretrækker.

Nyd dem sammen med en god kop kaffe og gode venner. Der bliver heldigvis mange toppe ud af denne portion, for de forsvinder hurtigt!

Det skal du bruge:

  • 300g kokosmel
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • Mørk chokolade – jeg brugte 70 %


Sådan laver du bounty toppe:

Bland kokosmel og kondenseret mælk i en skål og rør det sammen til en ensartet masse. Lad det trække i ca. 15 minutter, så det er nemmere at forme. Form kokosmassen til den form og størrelse, som du ønsker. Det er lidt klistret, så brug evt. nogle skeer som hjælp. Lad dine bounty toppe ”tørre” på et stykke bagepapir i ca. 1 time. Temperer chokoladen og dyp bounty toppene i det. Stil på køl indtil de skal spises. Velbekomme!

Bounty_toppe-1

Bounty_toppe-fb

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentar

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Mazarinkage med chokoladefrosting
14. oktober 2017
Purpurhvedeboller
10. oktober 2017
Derfor spiser Ellinor selv – Gentagne Eksponeringer. Mine bedste erfaringer. Del 3
3. oktober 2017
Svampet mandelkage med blommer
2. oktober 2017
Hjemmebagt hvidløgsflutes – opskrift på det bedste hvidløgsbrød
23. september 2017

FACEBOOK