Cathrine Brandt – lær mig at kende!

Jeg elsker alt slags mad – det sure, det sprøde, det stærke og det syndige.

CathrineBrandt.dk er en madblog, der først og fremmest afspejler min appetit og interesse for god og velsmagende mad.

Jeg har studereret Ernæring og Sundhed på VIA University i Århus med speciale i Sundhedsfremme og Formidling, Sundhed og optimal udnyttelse af kroppen interesserer mig meget. Jeg bliver både glad og begejstret, når jeg arbejder med råvarer, der er af højeste og bedste kvalitet.

Jeg tror på, at man får det bedste resultat ud af sine anstrengelser i køkkenet, hvis man gør brug af gode og velsmagende råvarer. Mit hjerte banker for økologi, og mange af de ingredienser, jeg foretrækker at bruge tager hensyn til, at vores mad skal indeholde flest mulige gode næringsstoffer, og så få tilsætningsstoffer som muligt. Jeg er fascineret af filosofien om, at vi samarbejder med naturen og værdsætter, at den kan skabe så mange lækre råvarer.

Hop med på rejsen og lad dig inspirere af, hvad der udfolder sig i mit køkken, mit hoved og i min hverdag.

Velkommen til min blog!

Du kan hive fat i mig her: mail@cathrinebrandt.dk

Cathrine Brandt
Proffessionsbachelor
fra Ernæring og Sundhed på VIA University College Århus

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Gode spisesteder i Rom – en madguide
26. maj 2017
Rabarber Galette
23. maj 2017
Surdejsbrød med rug, hvede og spelt
11. maj 2017
Bloggens opskrifter jeg selv bruger igen og igen #1 – Brød og boller
8. maj 2017
Salat med ristet hirse, squash og estragon
4. maj 2017

INSTAGRAM

FACEBOOK