Chokoladepasta

Chokoladepasta

0

Elsker du chokolade? Så skal du prøve denne dessert. Det vil helt sikkert vække opsigt! Pastaen smager dejligt krydret og dejligt af chokolade, og så er det et nyt og spændende alternativ til chokoladekagen. Jeg serverer den med en kugle god vaniljeis, akaciehonning, hakkede pistacienødder og frisk mynte.

Til 4 personer
Det skal du bruge:

  • 250g hvedemel
  • 100g god kakao
  • 25g sukker
  • En knivspids kanel
  • 4 æg
  • ½ tsk. vaniliepulver
  • 4 tsk. akaciehonning
  • 4 spsk. hakkede pistacienødder


Sådan laver du chokoladepasta:

Sigt mel og kakao ned i en skål og rør sukker, kanel og vaniljepulver i. Vend blandingen ud på bordet og lav en fordybning i den. Kom æggene i fordybningen. Bland og ælt det til en glat dej. Rul dejen ud på en melet flade til den har en tykkelse på ca. 3mm.  Skær dejen ud til pastastrimler, der er ca. 2 cm i bredden og 20 cm lange. Du kan også bruge en pastamaskine til at rulle din dej ud på.

Kog pastaen i usaltet vand i ca. 3 minutter. Lad den dryppe af i en si. Pastaen skal være lun, når den serveres. Fordel pastaen på 4 tallerkner og drys det med akaciehonningen og pistacienødderne.

Velbekomme!

Chokoladepasta

Chokoladepasta

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Mandelsmør-bidder – en sundere chokoladebar
22. april 2017
Sunde muffins med blåbærkompot – børnevenlige og sukkerfrie
19. april 2017
One Pot Pasta med kylling, champignon og soltørrede tomater
17. april 2017
Pavlova med lemoncurd
12. april 2017
Hot cross buns med chokolade, mandler og appelsin
9. april 2017

INSTAGRAM

FACEBOOK