cookies-med-orange

Cookies med orange

0

Disse cookies er fantastiske! Det er faktisk lige før, at jeg vil kalde dem verdens bedste cookies. De var i hvert fald super populære. Jeg synes, at en cookies skal være sprød udenpå og chewy inde i midten – og det bliver de. Disse cookies er bagt med Valrhonas fantastiske orange chokolade. Det giver en skøn smag, og det passede rigtig godt til den ellers lidt søde cookie. Men opskriften kan selvfølgelig også laves med alle andre skønne chokolader. Prøv dem! De er både nemme og hurtige at lave.

Ca. 14 stk.
Det skal du bruge:

  • 230g hvedemel
  • 125g smør
  • 125g brun farin
  • 125g rørsukker
  • 1/4 vaniljestang
  • 1 æg
  • 1/2 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 lille tsk. flagesalt
  • 125g orange chokolade (eller din ynglings chokolade)


Sådan laver du cookies med orange:

Rør sukker, brun farin og smør godt sammen på en røremaskine eller med en håndmixer. Tilsæt ægget og rør godt igen. Bland salt, bagepulver, vaniljekorn, natron og mel sammen og tilsæt det. Hak chokoladen groft og vend det i. Lav dejkugler af 50g. Kom dem på en bageplade med god afstand. Jeg havde 7 kugler på en bageplade.

Bag dem ved 175 grader alm. ovn i 14 minutter. Når de er færdige tages bagepapiret med cookies over på en rist, hvor de skal køle af i ca. 10 minutter, inden de tages over på risten for at køle helt af.

cookies-med-orange

cookies-med-orange

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Mazarinkage med chokoladefrosting
14. oktober 2017
Purpurhvedeboller
10. oktober 2017
Derfor spiser Ellinor selv – Gentagne Eksponeringer. Mine bedste erfaringer. Del 3
3. oktober 2017
Svampet mandelkage med blommer
2. oktober 2017
Hjemmebagt hvidløgsflutes – opskrift på det bedste hvidløgsbrød
23. september 2017

FACEBOOK