Foredrag og events

Jeg tilbyder foredrag, der omhandler de områder, hvor jeg har mine spidskompetencer. Herunder kan du se mere om specifikke emner, der selvfølgelig kan tilpasses i forhold til længde, form og stil. Hvis du har nogle specielle ønsker, så hiv fat i mig. Sammen med spændende kunder har jeg blandt andet lavet workshops, madværksted, ekspertpanel, været facilitator for debatmøde for forældre i børnehave og meget, meget andet.

Forebyggelse af kræsenhed og fokus på smagspræferencer hos børn
Oplever du, at dit barn er meget kritisk overfor nye madvarer? Vil dit barn kun spise de samme fødevarer hele tiden? Er du nervøs over, om dit barn får de vitaminer og mineraler, det har brug for? Kræsenhed hos børn er et stort og kendt problem, som rigtig mange forældre kæmper med i hverdagen. Heldigvis kan kræsenhed hos børn både forebygges og arbejdes med. Under foredraget vil du lære om, hvilke teknikker du som forældre kan bruge, for at udvikle dit barns smagspræferencer, hvordan dit barn kan hjælpes til at smage på nye fødevarer, og hvilken betydning dine egne og barnets sociale omgangskreds’ spisevaner har for dit barns præferencer for mad. Jo tidligere dit barn lærer at spise en sund og varieret kost, jo større sandsynlighed er der også for, at dit barn opretholder en sund livsstil senere i livet. Jeg har skrevet børnebogen 29 Nye Venner, som også kan bruges til at øge dit barns interesse for og lyst til at smage på nye frugter og grøntsager.

Fra 2.400,-

Børn og sunde spisevaner
Hvad skal mit barn have at spise, for at det har de bedste muligheder for at vokse og være aktiv?  Det er et spørgsmål, som mange forældre mangler svar på. Foredraget ”Børn og sunde spisevaner” giver dig som forældre svar på, hvad dit barn har behov for at spise, hvis dit barns krop skal have de bedste forudsætninger for at være sund og aktiv. Der vil under foredraget være fokus på, hvad en sund og varieret madpakke skal indeholde, hvordan aftensmaden laves og serveres, så den frister dit barn mest muligt, og hvordan du som forældre nemmeste handler de rigtige madvarer til dit barn. Den rigtige ernæring giver dit barn mulighed for at være aktiv hele dagen lang. En glad og velfungerende mave og krop giver også et glad og veltilfreds barn.

Fra 2.400,-

Sportsernæring – optimer dine sportspræstationer
Er du vild med at dyrke motion? Har du meldt dig til et halvmaraton, maraton eller måske et cykelløb? Ønsker du at præstere bedst muligt både til træning og konkurrence? Og rammer du måske nogle gange muren, når du er ude på dine lange træningsture eller er i gang med den konkurrence, som du længe har set frem til og trænet op til? Så er der rigtig stor sandsynlighed for, at det skyldes, at du ikke har fået det rigtige at drikke og spise. Ernæring har en afgørende betydning for, hvor længe og hvor godt din krop kan arbejde, når du er fysisk aktiv. Ønsker du at lære, hvad din krop har brug for af både mad, væske, vitaminer og mineraler, når du dyrker motion, så er foredraget ”Sportsernæring – optimer din sportspræstationer” noget for dig. Foredraget vil give dig en dybdegående og konkret viden om, hvordan du skal spise både før, under og efter din træning eller konkurrence. Derudover vil der være fokus på, hvordan du ved hjælp af ernæring kan fremme din præstation. Vidste du fx, at et væskeunderskud på bare 5 % af din kropsvægt kan forringe din arbejdsevne med op til 30%?

Fra 2.400,-

Sund livsstil med sunde madvaner og motion
Ønsker du mere overskud i hverdagen? Er du kørt fast og mangler hjælp til at få en sundere og gladere krop? Foredraget ”Sund livsstil med sunde madvaner og motion” hjælper dig til at få en hverdag med sunde valg, næringsrig mad og gode motionsvaner. Der er fokus på små ændringer, der er nemme at integrere i en travl hverdag, hvor både job og familie skal håndteres. Vejen mod en hverdag fyldt med overskud og en glad og sund krop findes ved at ændre få ting hele tiden, så overskuddet eller overblikket ikke mistes undervejs. Få fif og hjælp til hvad en sund dagskost indeholder, og hvordan du nemt og hurtigt får dyrket den motion, som din krop har brug for, for at holde sig stærk og sund længe. På baggrund af min Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed kan jeg give dig den viden, som du har brug for, for at skabe en sundere hverdag for dig selv og din familie.

Fra 2.400,-

 

Til alle events og foredrag er der specialpriser på bog/plakat og eventuelt andre produkter. Priser er excl. moms og transport

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Grove havrekiks med salt
7. april 2018
Nem påskekage med marcipan og påskeæg
27. marts 2018
Banankage med kakao og uden raffineret sukker
24. marts 2018
Kokosmakroner med lime og mælkechokolade
15. marts 2018
Bløde rosinboller
8. marts 2018