Foredrag om børn, sunde spisevaner og madpakker

0

Vil du gerne vide mere om, hvorfor dit barn foretrækker de madvarer, som det gør? Hvorfor du aldrig har problemer med at få det til at spise slik, men at det altid afviser rosenkål? Hvordan det kan være, at du igen og igen oplever, at dit barn smager på andre og flere ting i børnehaven, end det gør hjemme til aftensmaden?

Det og meget, meget mere vil jeg fortælle og forklare om, når jeg tirsdag d. 25. november kl. 19-21 holder foredrag i Voel, Silkeborg. Her sætter jeg fokus på, hvorfor børn spiser, som de gør.

Foredraget vil gå i dybden med, hvordan børn kan få sunde spisevaner, hvordan børns smagspræferencer udvikles, og hvad en sund og nærende madpakke kan indeholde. I løbet af de to timer vil jeg dele min viden omkring ernæring til børn, hvordan forældrerollen påvirker børns spisevaner, og hvad du som forældre kan gøre, for at dit barn spiser en så sund og varieret kost som muligt.

Mit foredrag henvender sig primært til forældre og bedsteforældre, der gerne vil have inspiration og viden, når der skal laves mad og madpakker til børn.

Der vil på aftenen være mulighed for at købe min bog ”29 Nye Venner” til specialpris.
Billetten til arrangementet kan købes her og koster kun 60kr.

Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg håber, at vi ses i Voel!

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Småkager med lakrids, tranebær og hvid chokolade
11. december 2017
Kålsalat med tranebær og tahindressing
6. december 2017
Hjemmebagte kanelgifler – opskriften på de bedste kanelgifler
30. november 2017
Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud
23. november 2017
Kiksekage med chokolade, smør og hjemmebagte vaniljekiks
17. november 2017

FACEBOOK