Efterårssalat

Frisk efterårssalat

0

Et måltid er altid lidt mere fuldendt, når der serveres en lækker salat til. Denne salat er frisk og har både bløde og sprøde elementer. Dressingen giver en dejlig sød og syrlig smag til de skønne ingredienser. Salaten kan serveres til det meste og kan også sagtens fungere som et frokostmåltid i sig selv.

Det skal du bruge:

  • 1 hjertesalat
  • 1 avokado
  • ½ granatæble
  • 1 pære
  • Nødder og kerner efter behag

Dressing:

  • 3 spsk. koldpresset olivenolie
  • 2 spsk. blommeeddike
  • 1 tsk. akaciehonning


Sådan laver du en frisk efterårssalat:

Snit hjertesalaten. Skyl den og kom den i en skål. Pil kernerne ud af granatæblet og skær pæren i mundrette stykker. Bland det sammen i skålen. Skær avokadoen ud i tern og vend den herefter i salaten. Rør dressingen sammen og bland den i. Drys med kerner og nødder.

Efterårssalat

Efterårssalat

 

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Derfor spiser Ellinor selv – Gentagne Eksponeringer. Sådan gør vi. Del 2
19. september 2017
Koldhævede bamseboller
16. september 2017
Havregrøds-klatkager med gulerod – en sund pandekage
12. september 2017
Kernegode surdejsboller + lidt om vores hjemmefødsel
9. september 2017
Grydebrød – surdejsbrød bagt i gryde
2. september 2017

FACEBOOK