Friskpresset juice med fennikel og bladselleri

2

Som nogle af Jer måske har set på min instagram (CathrineBrandtdk), så fik min kæreste og jeg en juicepresser i julegave. Vi er så glade for den, og den er blevet brugt flittigt. Vi nyder at kunne lave forskellige juicer alt efter hvilke frugter og grøntsager, vi har i køleskabet. Og så er det altså super smart, at man altid kan presse det, som vi ikke lige har fået spist. Denne gang har jeg forsøgt mig med blegselleri og fennikel, og det blev super godt. Men generelt så er der ingen særlig grund til at følge en opskrift, når man presser juice. Brug det du har, og det du har lyst til!

Det kan du bruge:

  • 5 store gulerødder
  • 2 appelsiner
  • 1 citron
  • 1 cm ingefær
  • 2 stængler bladselleri
  • ½ fennikel
  • 1 håndfuld røde vindruer


Sådan gør du:

Skræl de frugter, hvor det er nødvendigt. Kom det hele i juicepresseren. Nyd juicen frisk og afkølet.

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentarer
    1. Hej Irene.
      Tak for din kommentar :).
      Skønt med en saftpresser – jeg er så glad for min egen, og drikker friskpresset juice flere gange om ugen.
      Følg endelig med herinde, der kommer løbende nye opskrifter på hjemmelavet juice, som du kan bruge til inspiration.

      Rigtig god fornøjelse med din nye juicer.
      Cathrine

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud
23. november 2017
Kiksekage med chokolade, smør og hjemmebagte vaniljekiks
17. november 2017
Laksesnurrer med rørt feta og pesto
13. november 2017
Rå rødbedesalat med feta, mynte og ristede solsikkekerner
7. november 2017
Squashkage med hvid chokolade cheese frosting
4. november 2017

FACEBOOK