Guide til spisesteder i Pisa

0

Sol, sommer, god mad og tid til bare at være i hinandens selskab. Det var lige nøjagtigt det, jeg havde brug for, og som jeg fik, da min kæreste og jeg tog en uge til Norditalien i starten af juni måned. Først to dage i Pisa, derefter tre dage i Firenze for så at slutte af med to dage på stranden i Viareggio. Det kunne ikke have været mere perfekt. I to indlæg vil jeg gerne dele særligt godt restauranter, isboder og andre lækre steder med Jer fra både Pisa og Firenze.

Lad os starte med Pisa. Vi brugte Pisa til at komme helt ned i tempo, spise god pasta, salat og is, og så så vi selvfølgelig det Skæve Tårn. En weekendtur til Pisa er perfekt – jeg kunne ikke forestille mig at bruge mange flere dage der. Men togforbindelserne fra Pisa til f.eks. Firenze, Livorno og Lucca er god, så tag bare af sted i en uge og oplev flere steder i Norditalien.

Her kan du bo
Vi boede på Hotel Victoria inde midt i Pisa Centrum lige ved floden Arno. Flotte herskabelige værelser, god morgenmad, perfekt placering i byen og en rigtig lækker tagterrasse, hvor du kan nyde solen. Find Hotel Victoria her.

Pisa_10Pisa’s bedste is
Vi spiste meget is i Italien! I Viareggio fik vi fantastisk is hos GROM. Men Pisa bød også på super lækker is. Besøg Orö, der laver italiensk is på rene og gerne økologiske råvarer. Her har du også mulighed for at få mikset lige den variant, du allerhelst vil have. Jeg fik hvid chokolade i min jordbærsorbet – og det var godt!
Adresse: Via S. Bernado 35 i det sydøstlige hjørne af Piazza Chiara Gambacorti.

Pisa_6

Pisa_7

Spis frokost eller aftensmad i ægte italiensk stemning
Noget af det bedste mad, vi fik på vores tur, var hos Numeroundici 11. Vi spiste der hele to gange. Begge gange i selskab med italienere, der nød deres frokost og frokostpause her. Bestil en af retterne fra tavlen. Deres pasta var simpel, lækker og helt perfekt. Eller bland din egen salat fra salatdisken. Det var i særdeleshed en god salat! Jeg ville så gerne have smagt deres hjemmebagte kager også, men appetitten var der ikke til det, desværre. Vandet er gratis og maden er billig, så du kan få en fantastisk frokost eller aftensmåltid til et meget lille beløb.
Besøg stedets hjemmeside her.

Pisa_2

Pisa_3

Tag en kaffepause
Er du på udkig efter et hipt sted med rigtig god kaffe, lækre kager eller et godt morgenmåltid, så besøg Filter Coffee Lab. Her drak vi god kaffe og spiste en second breakfast. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke fik smagt deres kager. Cheesecake, brownie, crossainter….. Cafeen ligger ikke langt fra det Skæve Tårn, så køb en ekstra kaffe med To Go, og nyd den på græsplænen ved det Skæve Tårn, mens solen varmer kinderne.
Besøg stedets hjemmeside her.

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Småkager med lakrids, tranebær og hvid chokolade
11. december 2017
Kålsalat med tranebær og tahindressing
6. december 2017
Hjemmebagte kanelgifler – opskriften på de bedste kanelgifler
30. november 2017
Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud
23. november 2017
Kiksekage med chokolade, smør og hjemmebagte vaniljekiks
17. november 2017

FACEBOOK