Hjemmelavede Sliders – 3 forskellige slags

0

Invitationerne har I allerede set. Nu er vi kommet til hovedretten. Sliders. Nemme at forberede i god tid, og så kan de sagtens laves til mange. Vi var 15 personer, og jeg er ret sikker på, at burgerne stadig var lune, da de blev serveret. De smagte i hvert fald godt! Jeg lavede tre forskellige slags – cheeseburger, langtidsstegt ribbensteg og vegetar med kikærtebøffer. Så var der noget for alle.

Sådan laver du sliders:
Cheeseburger:

Ribbenstegsburger:

Vegetar med kikærtebøf:

Sådan laver du Sliders:
Server enten delene hver for sig, så folk selv kan samle deres Sliders, eller byg dem op og kom et spyd i midten inden servering.

sliders_3 sliders_4

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Hjemmebagt hvidløgsflutes – opskrift på det bedste hvidløgsbrød
23. september 2017
Derfor spiser Ellinor selv – Gentagne Eksponeringer. Sådan gør vi. Del 2
19. september 2017
Koldhævede bamseboller
16. september 2017
Havregrøds-klatkager med gulerod – en sund pandekage
12. september 2017
Kernegode surdejsboller + lidt om vores hjemmefødsel
9. september 2017

FACEBOOK