Inspiration til sunde og lækre madpakker

0

Sommerferien er ved at være slut for alle de glade skolebørn. Om lidt venter skolen, frikvarterne, vennerne og madpakkerne. Mangler du gode ideer til madpakkerne, og hvad du kan sende med dit barn (og dig selv), så det kan forblive mæt og frisk hele dagen? Jeg har samlet bloggens madpakkeindlæg lige her. Rigtig god skoledag til Jer alle – særligt til de af Jer, der skal starte for første gang. Det bliver stort og sjovt!

Madpakke_1-(9)
Rugbrød er den evige madpakkeklassiker. Men det behøver altså ikke at være kedeligt at have rugbrød med i madpakken! Se her hvordan du laver en lækker madpakke med rugbrød.

Madpakke_2-(9)
Wraps kan varieres i det uendelige, og så er de nemme at tage med ud og spise, hvis man ikke kan sidde stille i spisefrikvarteret. Opskrift på wraps med fisk i madpakken.

Madpakke_pitabroed-(5)
Pitabrød er et hit hos de fleste børn. Pak brød og fyld for sig i madkassen – så undgår du blødt brød og tørt fyld. Madpakke med pitabrød og kikærtebøffer lige her.

Madpakke_æggemad-(2)
Hvem vil ikke gerne åbne op til friskbagte rugbrødsboller og pandekager? Nem madpakke med rugbrød og bananpandekager her.

Madpakke_spinatpandekage_10
Sunde og lækre madpandekager med tun og gulerod. Pandekagerne er en favorit herhjemme, og det er nemt at lave lidt ekstra til aftensmaden og sende resten med i madpakken dagen efter. Opskrift på spinatpandekager i madpakken her.

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Småkager med lakrids, tranebær og hvid chokolade
11. december 2017
Kålsalat med tranebær og tahindressing
6. december 2017
Hjemmebagte kanelgifler – opskriften på de bedste kanelgifler
30. november 2017
Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud
23. november 2017
Kiksekage med chokolade, smør og hjemmebagte vaniljekiks
17. november 2017

FACEBOOK