Madpakke med hjemmebagt pitabrød

0

Pitabrød er så nemt og godt at sende med i madpakken. Fyldet kan varieres i det uendelige. Når jeg sender grove pitabrød med i madpakken, så kommer jeg gerne fyldet i en bøtte for sig. I det her tilfælde æggesalat i én og grøntsager i én anden. Så undgår du vådt brød og tørt pålæg. En god madpakke skal i min optik først og fremmeste vække appetitten. Hvis maden ikke bliver spist, så kan den være nok så sund og hjemmelavet. Herhjemme har vi stor succes med, at tingene bliver holdt adskilt i madpakken. Det giver et bedre overblik og større appetit. Den her madpakke består af hjemmebagt pitabrød med grøntsager og æggesalat, forskelligt gnavegrønt og frugt. I eftermiddagsmadpakken er der et speltbrud, banan, nødder og rosiner. En madpakke med masser af sunde frugter og grøntsager, gode kulhydrater, masser af kostfibre og sunde fedtstoffer. Perfekt til både børn og voksne.

Det skal du bruge:

Hjemmelavet æggesalat med ærter:

  • 2 æg, hårdkogte
  • 20 g yoghurt
  • 10 g mayonnaise
  • 25 g bælgede ærter, frosne eller friske
  • Salt og peber

Sådan laver du en sund madpakke med pitabrød og æggesalat:
Mos æggene med en gaffel i en skål. Tilsæt de resterende ingredienser. Smag æggesalaten til med salt og peber. Snit salat og spidskål fint. Riv guleroden groft. Kom æggesalat og grøntsager i pitabrødet eller kom hver ting for sig i mindre bøtter. Send en ske med i madpakken, så dit barn selv kan fylde pitabrødet, når det skal spises.

Madpakke_pitabroed_3

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Mazarinkage med chokoladefrosting
14. oktober 2017
Purpurhvedeboller
10. oktober 2017
Derfor spiser Ellinor selv – Gentagne Eksponeringer. Mine bedste erfaringer. Del 3
3. oktober 2017
Svampet mandelkage med blommer
2. oktober 2017
Hjemmebagt hvidløgsflutes – opskrift på det bedste hvidløgsbrød
23. september 2017

FACEBOOK