Madpakke med pitabrød, mozzarella, pesto, frugt og grønt

0

Den evige jagt på inspiration til børnenes eller din egen madpakke. Den skal gerne både være sund og mættende, men vigtigst af alt, så kan den se indbydende og appetitlig ud og smage godt, så den rent faktisk også bliver spist. Jeg har netop fået nyt kontor – det betyder, at jeg ikke længere sidder derhjemme og arbejder. Derfor er jeg også i fuld sving med at smøre madpakke om morgenen. Jeg har allerede fundet ud af, at det fungerer bedst for mig, hvis jeg aftenen før bestemmer og planlægger, hvad der skal være i madpakken dagen efter. Min inspiration og fantasi er altså ikke så stor om morgenen, så lidt planlægning sikrer, at jeg får en lidt sundere, lækre og bedre madpakke med på kontoret. Hvis du leder efter endnu mere inspiration til sunde og gode madpakker, så kan du lige her under bloggens Madpakke-kategori få masser af opskrifter og gode ideer til dit barns eller din egen madpakke.

Det sal du bruge:

Sådan laver du en sund madpakke med et pitabrød med fyld:
Lun pitabrødet i ovnen og lad det køle helt af. Skyld et par blade salat. Kom salat, et par skiver mozzarella, lidt pesto og frisk tomat i pitabrødet. Jeg kommer pitabrødet i et kaffefilter og pakker det efterfølgende ind i husholdningsfilm. Du kan også pakke mozzarellaen med i madpakken for sig selv, så det kommes i pitabrødet i frokostpausen – så er du helt sikker på, at pitabrødet ikke bliver blødt.

madpakke_pitabroedmozzarella_2madpakke_pitabroedmozzarella_1

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud
23. november 2017
Kiksekage med chokolade, smør og hjemmebagte vaniljekiks
17. november 2017
Laksesnurrer med rørt feta og pesto
13. november 2017
Rå rødbedesalat med feta, mynte og ristede solsikkekerner
7. november 2017
Squashkage med hvid chokolade cheese frosting
4. november 2017

FACEBOOK