Morgenmads bananasplit

0

Morgenmåltidet er noget, jeg ser frem til hver dag. Både fordi at jeg, at jeg er SÅ sulten, når jeg vågner, men mest af alt fordi, at det er skønt at starte dagen sammen i vores lille familie. For at gøre morgenmaden lidt mere interessant, så serverer jeg nogle gange vores frugt og chiagrød som en sund bananasplit. Ret så fint og hyggeligt. Egentligt er ingredienserne de samme, som hvis jeg lavede almindelig chiagrød, men anretningen gør bare morgenmaden lidt hyggeligere. Hvem vil ikke gerne spise en sund bananasplit til morgenmad? Næste gang jeg inviterer til brunch, så skal der helt sikkert morgenmads bananasplit med chiagrød og bær på bordet. En fin lille ide til den hyggelige brunch eller som en sund dessert.

2-4 personer
Det skal du bruge:

  • 2 bananer
  • 250 g yoghurt eller skyr
  • 100 g mælk (du kan bruge både almindelig mælk og mandelmælk)
  • 20 g chiafrø
  • 20 g mandler, grofthakket
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • Bær, akaciehonning og kakaonibs til topping. (Jeg køber kakaonibs her)

Sådan laver du en sund bananasplit til morgenmad:
Om aftenen blandes yoghurt, mælk, chiafrø, vanilje og hakkede mandler i en skål. Rør det sammen og lad det stå i køleskabet natten over. Om morgenen skrælles og deles bananen ned langs midten. Placer bananen i en skål og kom chiagrød i midten. Pynt med frisk frugt eller bær, kakaonibs og akaciehonning.

Tip: Vil du gerne lave en dejlig brunch med lækre og anderledes retter, så er de her nemme overnight oats og svampede bananpandekager også et hit til brunchmenuen.

Indlægget indeholder affiliatelink.

morgenmad_bananasplit_1  morgenmad_bananasplit_5

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud
23. november 2017
Kiksekage med chokolade, smør og hjemmebagte vaniljekiks
17. november 2017
Laksesnurrer med rørt feta og pesto
13. november 2017
Rå rødbedesalat med feta, mynte og ristede solsikkekerner
7. november 2017
Squashkage med hvid chokolade cheese frosting
4. november 2017

FACEBOOK