Morgenmadsglas med yoghurt, mandelsmør og granola

4

Når morgenmaden er pæn, så er appetitten altid lidt bedre. Små glas med yoghurt, granola og hindbær i lag ser både fine ud på et brunch-bord, men gør også glad på hyggelige hverdage. Jeg spiser det også gerne som en lille mellemmåltid eller en sund dessert. Morgenmadsserveringen er supernem at lave, og jeg garanterer, at det ikke tager meget længere end at koge en havregrød. Morgenmadsglasset kan forberedes aftenen før. Om morgenen topper du yoghurten med den bedste, sprøde granola, og så har du hurtig morgenmad, der også nemt kan tages med på farten. Jeg er begejsret!

2 personer
Det skal du bruge:

Sådan laver du lækre morgenmadsglas med yoghurt og granola:
Kom yoghurt i bunden af dit glas – jeg bruger 160 ml Weck glas, som jeg køber lige her. Kom hindbær, lidt mandelsmør og granola ovenpå og forsæt lagene til du har den ønsket portion morgenmad. Top med lidt granola. Server og nyd.

Tip: Mandelsmør er lidt dyrt, men det er meget drøjt i bryg. Et glas mandelsmør holder 2-3 måneder herhjemme.

Indlægget indeholder affiliate link.

muesli_morgenmadglas_6muesli_morgenmadglas_4

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentarer
  1. Meget dejlig og sund morgenmad 🙂
    Det må jeg bestemt prøve.

    Hvis du afholder giveaways så vil jeg gerne dele på min nye blog:
    “Giveaways i Danmark”.

    God weekend og tak for inspirationen.

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Morgenmadsmuffins med rabarber, dadler og chiafrø
24. juni 2017
Luksus S’mores – Sommerens bedste dessert
21. juni 2017
Pull apart brød med persille-hvidløgssmør
19. juni 2017
Rabarbercrumble – sprød, sød og syrlig
16. juni 2017
Nudelsalat med sommergrøntsager og tahindressing
13. juni 2017

INSTAGRAM

FACEBOOK