Morgenmadsskål med chiagrød og mango-havtorn smoothie

0

En skøn morgenmadsskål, der går starten på dagen endnu bedre. Jeg kan virkelig glæde mig til min morgenmad, når jeg går i seng om aftenen, hvis jeg ved, at jeg har noget lækkert i sigte. Chiagrød hitter stadig hos mig. Særlig i den her sommerlige forklædning, hvor en frisk og syrlig smoothie med mango og havtorn gør chiagrøden endnu bedre. Med masser af dejlig topping, selvfølgelig. Chiagrøden kan også kommes i et glas og toppes med smoothie, hvis du har brug for at tage din morgenmad med dig. Jeg drømmer stadig om en rigtig god blender, der kan laves supercremet og lækre smoothies af både frugter, nødder og grøntsager. Har I nogle erfaringer? Hvilken en skal jeg købe? 🙂

2 portioner
Det skal du bruge:

  • 25 g chiafrø
  • 250 g yoghurt naturel
  • 1 dadel
  • ½ lille tsk. vaniljepulver
  • 5-10 mandler
  • ½ tsk. kanel og kardemomme, hvis du bryder dig om en krydret morgenmad

Smoothie

  • ½ avokado
  • 75 g mango
  • 25 g havtorn
  • 2 dadler
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1-2 tsk. honning
  • 50 g naturel yoghurt

Topping: Jeg brugte kakaonibs, frysetørrede hindbær, mandelsmør, ristet kokosflager og frisk mynte.

Sådan laver du chiagrød og mango-havtorn smoothie:
Om aftenen eller et par timer før servering: kom alle ingredienserne til chiagrød i en blender og blend det sammen. Dæk chiagrøden til og stil den på køl. Lige inden servering laves smoothien. Kom alle ingredienserne i en blender og blend til smoothien er blød og cremet. Kom chiagrød og smoothie i en skål og kom topping på. Server med det samme.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

 

 

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Småkager med lakrids, tranebær og hvid chokolade
11. december 2017
Kålsalat med tranebær og tahindressing
6. december 2017
Hjemmebagte kanelgifler – opskriften på de bedste kanelgifler
30. november 2017
Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud
23. november 2017
Kiksekage med chokolade, smør og hjemmebagte vaniljekiks
17. november 2017

FACEBOOK