Opskrifter med solbær

0

Er din solbærbusk ved at bugne over af solmodne solbær? Det skal du være glad for. Solbær er et fantastisk bær, som har masser af smag, og som gør sig fantastisk i både saft, marmelader, kager og meget andet. Jeg har desværre ikke min egen solbærbusk (endnu), så jeg har været et smut forbi Ømosebær og plukke solbær selv. Søde, saftige og skønne solbær. Hvis du bor i nærheden, så kan du købe helt friske solbær der eller plukke selv. Det er altså en ret hyggelig ting at lave her i ferien. Hvis du ikke helt ved, hvad du skal bruge solbærrene til, så har jeg samlet bloggens mange opskrifter med solbær lige her.

fb_Solbaer_5
Hjemmelavet solbærsaft. Den evige klassiker, som jeg er sikker på, at mange kan huske fra deres barndom. Barn eller voksen – hjemmelavet solbærsaft er altid et hit.

Solbaersnegle_11
Søde solbærsnegle med solbærremonce og cheesefrosting. Min absolut yndlings solbær-opskrift. Mmh – de smager så godt!

Solbaersnitter_8
Er du vild med hindbærsnitter? Så er jeg sikker på, at du også vil elske de her solbærsnitter. Sprøde, fulde af smag, dobbeltlag og chokolade. Kan man ønske sig mere af en snitte?

Pullapartbroed_6
Pull-a-part brød med hjemmelavet solbærmarmelade. Lav gerne en stor portion solbærmarmelade. Frys det ned i mindre portioner, og så kan du bage pull-a-part brød med solbærmarmelade flere gange.

Cheesecake_13
En anden favorit, der skal pyntes med solbærmarmelde er en sød, sprød og syndig cheesekage. Min aller-yndlings cheesecake, som altid smager af et stykke mere.

Mazarinsolbaer_5
Skal kagen være svampet, sød, nem og hurtig at bage? Mazarinkage med solbær smager så godt, og så kan du sagtens tage børnene med i køkkenet, når den skal bages.

Solbaer_muffin_12
Muffins med solbær og hvid chokolade er den perfekte kage at have med i picnickurven, når I smutter på stranden, i skoven eller i forlystelsespark i sommerferien.

Scones_16
Scones med solbær. Sødt og blødt brød med en sprød skorpe. Det nemmeste og hurtigste bagværk, der altid smager godt.

Chiagroed_10
Solbær kan også sagtens nydes til morgenmaden. Chiagrød lagt sammen med solbærkompot smager af sommer og er super sundt.

Rugbroedslagkage-(9)
Rugbrødslagkage med solbærmarmelade. Eller rugbrødstorte hedder den vist også. Klassikeren af dem alle. I hvert fald hvis man bor eller har familie i Sønderjylland. Så god en lagkage!

Romkugler_2
Skulle der ske at være kage i overskud fra feriens mange hyggestunder? Rør kageresterne sammen med solbærmarmelade og lav de bedste, hjemmelavet romkugler.

 

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Småkager med lakrids, tranebær og hvid chokolade
11. december 2017
Kålsalat med tranebær og tahindressing
6. december 2017
Hjemmebagte kanelgifler – opskriften på de bedste kanelgifler
30. november 2017
Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud
23. november 2017
Kiksekage med chokolade, smør og hjemmebagte vaniljekiks
17. november 2017

FACEBOOK