Madblog Cathrine Brandt Pærecrumble

Pærecrumble

3

Jeg er fan af crumblekager. De kan varieres i det uendelige med de frugter, der er i sæson. Denne crumble er lavet med sprøde og søde Clara Friis pærer, god mørk chokolade og en dejlig smuldredej. Den er hurtig at lave, og så kan du vælge at servere den med en god vaniljeis, cremefraiche eller en letpisket flødeskum. Pærecrumblen smager også rigtigt godt kold, så den kan sagtens laves dagen i forvejen. Prøv den – den er så god!

4 personer
Det skal du bruge:

  • 3 pærer
  • 70g mørk chokolade

 

Smuldredej:

  • 50g hvedemel
  • 50g mandelmel
  • 50g havregryn
  • 100g rørsukker
  • 125g koldt smør

 

Sådan laver du en pærecrumble:
Smør en tærteform med en smule smør. Skær pærerne ud i mundrette stykker og spred dem ud i bunden af formen. Hak chokoladen og drys den udover pærerne. Bland hvedemel, mandelmel, havregryn og rørsukker i en skål. Smuldre smørret sammen med de tørre ingredienser til du har en samlet masse. Smuldre crumbledejen på toppen af chokoladen og pærerne.  Bag pærecrumblen i ovnen ved 180grader i ca. 20-25 minutter.

Madblog Cathrine Brandt Pærecrumble

Madblog Cathrine Brandt Pærecrumble

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentarer
  1. Inga Bøjstrup

    Hej

    Jeg skal prøve den pærecrumbel på søndag når vi skal have gæster men vil høre om det er muligt at lave den dagen før(uden at bage den) og så bare bage den når gæsterne er her?
    Den ser umådelig lækker og nem ud.
    Med venlig hilsen
    Inga

    1. Hej Inga.
      Ja, du kan sagtens lave den dagen før. Dæk den til med husholdningsfilm og stil den på køl, så er den klar til at blive bagt, når du får gæster :).

      Den smager virkelig også rigtigt godt!

      God bagelyst,
      Cathrine

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Morgenmadsmuffins med rabarber, dadler og chiafrø
24. juni 2017
Luksus S’mores – Sommerens bedste dessert
21. juni 2017
Pull apart brød med persille-hvidløgssmør
19. juni 2017
Rabarbercrumble – sprød, sød og syrlig
16. juni 2017
Nudelsalat med sommergrøntsager og tahindressing
13. juni 2017

INSTAGRAM

FACEBOOK