Råsyltet fennikel

0

Jeg havde en fennikel liggende et køleskabet. Jeg kan godt lide at bruge fintsnittet fennikel i salater, og jeg juicer også tit fennikel i vores juicepresser. Begge måder er rigtig gode at bruge fennikel på. Men da der var gang for i forberedelserne til hotdogs, så bestemte jeg mi g for at råsyltet min fennikel, da jeg var overbevist om, at det ville være super lækkert som topping på aftenens hotdogs. Og det var det heldigvis også. Det tager ingen tid at råsylte en fennikel, og det behøver ikke at stå og trække længe inden, du skal spise det. Jeg forestiller mig også, at den råsyltede fennikel vil smage fantastisk i sandwich, fx med pulled pork, i en salat eller ovenpå en pastaret til aftensmaden.

Det skal du bruge:

  • 1 fennikel
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • 3 spsk. eddike
  • 3 spsk. honning eller rørsukker
  • 13 spsk. koldt vand


Sådan laver du råsyltet fennikel
:
Snit fenniklen i papirtynde skiver. Rør eddike, honning og vand sammen i en skål. Kom fennikel og rosmarin i lagen og lad det trække i køleskabet, til det skal spises. De råsyltede fennikel kan sagtens holde sig en uge på køl.

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Triple Chocolate Chip Cookies – Cookies med hvid, lys og mørk chokolade
16. august 2017
Kold morgengrød med perlebyg, hytteost og rabarberkompot
10. august 2017
Flødeboller fyldte med jordbær og chokoladefrosting
6. august 2017
Pastasalat med peberrodscreme og sommergrøntsager
3. august 2017
Valnøddebrød – luftigt surdejsbrød med valnødder
29. juli 2017

FACEBOOK