Rawcake Ganache Cathrine Brandt

Rawcake med chokoladeganache

2

Jeg gør ikke specielt meget brug af principperne fra rawfood. Men det skal nu ikke hindre mig i at lave denne kage. For hold nu op, hvor smager den fantastisk! Fyldig, cremet og intens. Sørg for at bruge nogle ingredienser af høj kvalitet, da det virkelig gør en forskel for denne kage. Derudover er kagen både glutenfri og laktosefri, så de fleste har mulighed for at nyde den.

Der er kage til en del mennesker her, da den smager intens og dejligt, så stykkerne behøver ikke at være store.

Det skal du bruge:

  • 200g mandler
  • ½ tsk. salt
  • 150g gode, friske dadler (uden sten)

Til fyldet:

  • 2 store, modne avokado
  • 75g jomfru kokosolie
  • 2 vaniliestænger (kornene herfra)
  • 80g kakoapulver
  • Knivspids salt
  • 125g agavesirup


Sådan laver du en rawcake med chokoladeganache:

Blend mandlerne i en foodprocesser. Tilsæt salt og de udstenede dadler og blend til du har en dej, der er homogen. Kom dejen i bunden af en springform beklædt med bagepapir. Dæk kagebunden med film og kom formen i fryseren indtil du er klar til at komme fyldet på.

Fyldet:
Blend alle ingredienserne sammen til du har en glat og homogen masse. Kom fyldet ovenpå den afkølet bund.

Kom rawkagen i fryseren i ca. 1 time – så er den fast nok til at skære i. Pynt kagen af med friske bær, drys af kakao eller hvad du synes klæder kagen. Nyd den med en god kop kaffe og i godt selskab!

Rawcake Ganache Cathrine Brandt

Rawcake Ganache Cathrine Brandt

Rawcake Ganache Cathrine Brandt

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentarer

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Luksus S’mores – Sommerens bedste dessert
21. juni 2017
Pull apart brød med persille-hvidløgssmør
19. juni 2017
Rabarbercrumble – sprød, sød og syrlig
16. juni 2017
Nudelsalat med sommergrøntsager og tahindressing
13. juni 2017
Bløde speltboller med frø og kerner
10. juni 2017

INSTAGRAM

FACEBOOK