Rødbede hummus Cathrine Brandt

Rødbedehummus

0

Denne rødbedehummus er et rigtig lækkert supplement til den traditionelle hummus. Rødbederne tilfører en dejlig sødme. Den er super nem at lave, og så er det et rigtigt sundt pålæg til brødet.

Rødbedehummus fungerer også fantastisk som dip til grøntsager eller i en sandwich til madpakken.

Det skal du bruge:

  • 125g skrællede rødbede
  • 200g udblødte kikærter
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 dl yoghurt
  • 0,75 dl koldpresset olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. frisk citronsaft
  • Salt
  • Peber


Sådan laver du rødbedehummus:

Skræl rødbederne og skær dem i mindre tern. Kog dem sammen med kikærterne i ca. 30 minutter. Kom alle ingredienserne i en skål og blend dem til en homogen hummus. Smag til med salt og peber og opbevar det i et lufttæt beholder.

Rødbede hummus Cathrine Brandt

Rødbede hummus Cathrine Brandt

Rødbede hummus Cathrine Brandt

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Fudgy dadelkugler med kakao og ristede nødder
9. februar 2018
Semlor – hjemmebagte svenske fastelavnsboller med luksusfyld
31. januar 2018
Sprøde vaniljekranse med ristet mandelmel
22. december 2017
Småkager med lakrids, tranebær og hvid chokolade
11. december 2017
Kålsalat med tranebær og tahindressing
6. december 2017

FACEBOOK