Smoothiebowl med ymerdrys

0

Hej igen! Så er jeg endelig tilbage, og jeg glæder mig til at give bloggen meget mere opmærksomhed fremover. Stilheden herinde skyldes husbyggeriet. Nu er vi endelig flyttet ind, og det er så rart med et hjem igen. Og ikke mindst eget køkken. Vores nye køkken mangler stadig nogle småting som f.eks. en emhætte og en kogeplade, før det er færdigt. Så indtil videre bliver der kun lavet kold mad eller mad, der kan tilberedes i ovnen. Men det er okay – bare det at spise af sit eget stel er skønt.

Derfor starter vi ud med en opskrift på morgenmad. Smoothie lavet på yoghurt er lækkert og mætter meget mere, end når det laves på juice. For at gøre det endnu bedre og give større mæthed, så topper jeg min smoothie med hjemmelavet ymerdrys. Jeg havde et par stykker af de her rugbrødsboller i overskud. Min opskrift på hjemmelavet ymerdrys finder du lige her. Nemt og lækkert og så undgår man også madspild!

Det skal du bruge:

  • Yoghurt naturel
  • Frosne bær (jeg bruger jordbær, brombær og blåbær)
  • 1 dadel til at søde med
  • 1 tsk. hvedegræspulver

 

Sådan laver du en smoothiebowl:
Kom alle ingredienserne i en blender. Blend det til en homogen konsistens. Hæld smoothien i en skål og drys med ymerdrys eller din favorit topping. På billedet er der toppet med hjemmelavet ymerdrys, hampefrø og granatæblekerner.

smoothie-bowl-1

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud
23. november 2017
Kiksekage med chokolade, smør og hjemmebagte vaniljekiks
17. november 2017
Laksesnurrer med rørt feta og pesto
13. november 2017
Rå rødbedesalat med feta, mynte og ristede solsikkekerner
7. november 2017
Squashkage med hvid chokolade cheese frosting
4. november 2017

FACEBOOK