Sødt og dessert

En nem sommerdessert med de skønneste rabarber. En sprød og sød galette med syrlige rabarber og sprøde pistacienødder.
Mandelsmør-bidder er en sundere chokoladebar, der smager helt fantastisk. Mandelsmør barerne laves på gode og lækre råvarer. Nyd dem som lidt sundere-sødt til kaffen, desserten eller eftermiddagssulten. De smager så godt!
Sunde muffins uden raffineret sukker, som smager så fantastiske. De er svampet, nemme at lave og et hit hos alle de børn (og voksne) jeg har serveret dem for. Brug dem til sukkerfrie børnefødselsdage, som et nemt og lækkert morgenmåltid, der kan tages med på farten eller som sund og god eftermiddagsmad til børn og voksne.
Små pavlova kager toppet med frisk lemoncurd, friske bær, lakrids og hvid chokolade. Den perfekte kombination af sprødt, blødt, sødt og surt. En fin og nem påskekage, der let kan laves til mange.
Påskeferien giver god tid til hygge og bagning. Hot cross buns er en klassisk påske-bolle. Jeg har fyldt mine med chokolade, mandler og appelsinskal. En krydret, blød og sød bolle, der sagtens kan bages sammen med børnene.
1 2 3 24

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Gode spisesteder i Rom – en madguide
26. maj 2017
Rabarber Galette
23. maj 2017
Surdejsbrød med rug, hvede og spelt
11. maj 2017
Bloggens opskrifter jeg selv bruger igen og igen #1 – Brød og boller
8. maj 2017
Salat med ristet hirse, squash og estragon
4. maj 2017

INSTAGRAM

FACEBOOK