Vandmelonsalat med spidskål og feta

0

Sommeren er fantastisk! Jeg elsker alle de frugter og grøntsager, som man har til rådighed, når sommeren er på sit højeste. Og det er med at udnytte de skønne varer, så længe de er der. Derfor lavede jeg denne vandmelonsalat med sprød, dansk spidskål. Vandmelonen er perfekt i en salat grundet dens sødme og saftighed. Spidskålet giver sprødhed og bid til salaten, der sammen med en god kofeta, et frisk, dansk rødløg og ristet græskarkerner er helt perfekt. Det er virkelig en salat, der tilgodeser alle smage og sanser – ligesom en salat skal være. Jeg spiste den sammen med veninder en dejlig sommeraften, hvor grillen klarede resten.

4-6 personer.
Det skal du bruge:

  • ½ vandmelon
  • 5-6 spidskålsblade
  • Et lille rødløg
  • ½ blok kofeta
  • En lille håndfuld græskarkerner
  • Olivenolie til at riste i


Sådan laver du en vandmelonsalat:

Skær vandmelonen ud i små, mundrette stykker. Snit spidskålet og rødløg fint. Rist græskarkernerne på en pande i en lille smule olivenolie. Lad dem køle helt af på et stykke køkkenrulle. Bland vandmelon, rødløg og spidskål sammen med smuldret feta. Top med de ristede græskarkerner og server.

Vandmelonsalat-1

Vandmelonsalat-fb

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Nem chokoladekage med cookie dough
19. august 2017
Triple Chocolate Chip Cookies – Cookies med hvid, lys og mørk chokolade
16. august 2017
Kold morgengrød med perlebyg, hytteost og rabarberkompot
10. august 2017
Flødeboller fyldte med jordbær og chokoladefrosting
6. august 2017
Pastasalat med peberrodscreme og sommergrøntsager
3. august 2017

FACEBOOK