Vores nye køkken

0

Sponsoreret indlæg

Velkommen! Endelig kan jeg vise vores nye (næsten færdige) køkken frem. Hvor er det vildt, at jeg nu har drømmekøkkenet. Jeg føler mig heldig og privilegeret. Som jeg har fortalt tidligere, så købte min kæreste og jeg et hus tilbage i sommeren. Nu er der gået over et halvt år, og vi er endelig flyttet ind. Underetagen er næsten færdig. Overetagen mangler stadig en kærlig hånd. Men vigtigst af alt er, at vi har et køkken, som er helt perfekt. Køkkenet har været topprioritet helt fra begyndelsen. Ud fra de kvadratmeter, vi har til rådighed, så har vi lavet vores drømmekøkken. To ovne, gasblus, stålbordplade, marmorbordplade. Det er så fedt! Og der er masser af plads. Da alle flyttekasserne med køkkenudstyr var pakket ud, så var kun lige knap halvdelen af pladsen fyldt op. Derfor ønsker jeg mig nu mere køkkenudstyr. Alt det vi ikke tidligere har haft plads til.

Derfor blev jeg ret begejstret, da jeg hørte, at BentBrandt.dk er begyndt at forhandle til private. De har nemlig alt det, som mit køkkenhjerte kan begære.  Til min fødselsdag fik jeg verdens bedste brødkniv, sådan én som alle burde eje, og den var købt hos Bent Brandt.

Lige nu drømmer jeg allermest om en espressomaskine. Da vi boede i Århus, drak vi en del rigtig god kaffe rundt på forskellige cafeer. Det savner jeg. Derfor kunne en espressomaskine være skøn, så jeg hjemme i mit eget køkken kan lave en dejlig cafélatte.

Med hus følger også flere kvadratmeter, og det giver mulighed for at invitere flere gæster. Vi ejer dog desværre kun fire vinglas, så dem er vi nødt til at købe nogle flere af. Lige nu hælder jeg mest til dem her. Aldrig gå ned på god vin, vel? Så ville jeg nok også købe nogle vandglas, der kunne passe pænt til. Jeg vil så gerne have skiftet vores sørgelige samling af alle mulige forskellige vandglas ud.

Og når nu jeg alligevel var i gang, så ville jeg også købe en gasbrænder. Bare fordi at Creme Brulee smager så godt!

koekken-1

Koekken-2

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Småkager med lakrids, tranebær og hvid chokolade
11. december 2017
Kålsalat med tranebær og tahindressing
6. december 2017
Hjemmebagte kanelgifler – opskriften på de bedste kanelgifler
30. november 2017
Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud
23. november 2017
Kiksekage med chokolade, smør og hjemmebagte vaniljekiks
17. november 2017

FACEBOOK