Ynglings yogryn med hindbær

0

Når jeg har god tid om morgenen, så kan jeg godt lide at lave en god og nærende morgenmad, der kan holde mig mæt længe. For et lille halv års tid siden var min kæreste og jeg på en forlænget weekendtur til Budapest. Det var en super skøn by, der også bød på rigtigt god mad. Vi fandt et hyggeligt sted at spise morgenmad, hvor jeg fik hindbær yoghurt med masser af havregryn i. Det smagte så godt! Jeg har længe tænkt på at skulle lave min egen version, og det fik jeg endelig tid til i weekenden. Det smager dejligt friskt, og så kan jeg godt lide den konsistens, det giver, når havregrynene blendes med i. Jeg pyntede min yogryn med hakkede mandler og blåbær.

Det skal du bruge:

  • 130g neutral yoghurt
  • 50g frosne hindbær
  • 15g grovvalsede havregryn
  • 3 cm af en vaniljestang
  • 1 lille tsk. akaciehonning
  • Mandler
  • Blåbær


Sådan laver du yogryn med hindbær:

Blend yoghurt, hindbær, havregryn, vaniljestang og akaciehonning sammen. Kom dine yndlings nødder og bær på toppen og server med det samme.

Yogryn-fb

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Mazarinkage med chokoladefrosting
14. oktober 2017
Purpurhvedeboller
10. oktober 2017
Derfor spiser Ellinor selv – Gentagne Eksponeringer. Mine bedste erfaringer. Del 3
3. oktober 2017
Svampet mandelkage med blommer
2. oktober 2017
Hjemmebagt hvidløgsflutes – opskrift på det bedste hvidløgsbrød
23. september 2017

FACEBOOK