Brød og boller

Madblog Cathrine Brandt Hjemmebagt rugbrød
Hjemmelavet rugbrød er fantastisk. Det smager så meget bedre end det, man kan købe. Og så er det hyggeligt, at man bager sit eget. Det er nemt at lave, og så er det bagt på det sunde svedjerugmel.
Rughapsere
Lækre og gode mundfulde, der kan stille den lille sult og den søde tand. Disse rughapsere med chokolade smager så godt, og jeg er vild med dem til madpakken eller til søndagsbrunchen. Prøv dem!
Ølandsstykker
Har du prøvet at bage med den gamle kornsort Ølandshvede? Det er en kornsort, der giver et mel med et højt proteinindhold, og derfor kan du bage luftige, seje, saftige og smagefulde boller.
brydeboller med speltkerner Cathrine Brandt
Lækre, luftige boller bagt primært på sigtet spelt og hele speltkerner. Speltkernerne tilfører bollerne masser af fibre, og sikre, at maven har noget at arbejde på længe. Prøv dem!
Speltboller med quinua Cathrine Brandt
Jeg er glad for at bage med spelt. Det giver lette og smagfulde boller. Disse boller er dyppet i quinua, der bidrager med masser af protein til bollerne. Bollerne smager skønt og er fylde af fibre.
1 24 25 26 27

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019
Surdejsbrød med ristede løg
25. januar 2019
Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018