Brød og boller

brydeboller med speltkerner Cathrine Brandt
Lækre, luftige boller bagt primært på sigtet spelt og hele speltkerner. Speltkernerne tilfører bollerne masser af fibre, og sikre, at maven har noget at arbejde på længe. Prøv dem!
Speltboller med quinua Cathrine Brandt
Jeg er glad for at bage med spelt. Det giver lette og smagfulde boller. Disse boller er dyppet i quinua, der bidrager med masser af protein til bollerne. Bollerne smager skønt og er fylde af fibre.
Surdej Cathrine Brandt
En god surdej er uundværlig, når man skal bage et godt brød. Prøv denne bigasurdej. Den kræver lidt forberedelsestid, men den bidrage med så meget smag og hæver niveauet på dit brød.
Groft kurvebrød Cathrine Brandt
Et dejligt, smagfuldt brød, der kan bruges til det meste. Venter du gæster til brunch eller mangler du et godt brød til madpakken, så er dette grove kurvebrød en mulighed.
Glutenprøve Cathrine Brandt
Et godt brød kræver en god æltning. Men det kan være svært at vide, hvornår dejen er æltet nok. Derfor er det en god ide at bruge denne glutenprøve, hvor det tydeligt ses, om dejen er æltet færdig.
1 25 26 27

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019