Brød og boller

Opskrift på varme hveder, der er nemme at bage, og som smager helt fantastiske. Jeg bager mine varme hveder med stenkværnet hvedemel, der har en skøn smag af korn, og som sammen med knuste kardemomme kerner, giver mine hjemmebagte hveder den skønneste smag. Bag dine egne hveder dagen før Store Bededag og nyd dem letristet og med tandsmør!
Hjemmebagte, grove kiks med havre. Selvfølgelig bagt på smør! Smørbagte kiks smager altså så lækkert. Kiksene består primært af havregryn og groft mel, så de har masser af smag, fibre og mæthed i sig. Hjemmelavede kiks er skønne til et ostebord, tapas eller som nem eftermiddagsmad til små og store.
En let og lækker banankage, der er bagt med masser af dejlig kakao og kun sødet med bananer og et par dadler. En sukkerfri banankage, som fungerer perfekt som en sundere kage, eller som et dejlig og lækker eftermiddagsmad for børnefamilien. En sund banankage, der også kan bages og tages med til en sukkerfri børnefødselsdag.
Bløde, luftige og absolut fantastiske rosinboller, som gør både børn og voksne lykkelige. Bollerne med rosiner er supernemme at bage. Server dem til børnenes (eller din egen) fødselsdag eller gør en hyggelig eftermiddag endnu mere hyggelig med hjemmebagte rosinboller. Husk at servere dem med tandsmør!
Få masser af opskrifter til den nemme børnefødselsdag. Der er både opskrifter på sunde og sukkerfrie kager, der er meget børne- og voksenvenlige, nemt bagværk, der kan forberedes i god tid og lidt let aftensmad eller frokost, der kan serveres for mange mennesker. Fælles for alle opskrifterne er, at de kan forberedes og laves i god tid, så der er ekstra tid og overskud til at hygge, når gæsterne kommer.
1 2 3 4 5 26

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Mit bedste og mest uundværlige bageudstyr
12. december 2018
Prikkede julesmåkager – søde, nemme og hyggelige
11. december 2018
Flødeboller med midte af brownie
6. december 2018
Cheesecake med hytteost og brombær
1. december 2018
Søde kardemommesnurrer
29. november 2018