BAK OP OM Bloggen

Tak fordi du følger med her på bloggen og bruger mine opskrifter. Det gør mig så glad! 

Jeg har valgt, at du skal kunne nyde mine opskrifter og billeder uden at bliver forstyrret af farverige, blinkende og irrelevante reklamer. Det håber jeg giver en store ro og glæde, når du kigger herind forbi. Et fravalg, som jeg er helt sikker på, er det rigtige for mig og bloggen, og som jeg er stolt af. 

Bak CathrineBrandt.dk op gennem dine indkøb

Jeg har samlet de webshops, som jeg selv bruger ofte, og som jeg gerne vil henvise dig til. 

Bloggen er medlem af et affiliatenetværk, der betyder, at når du klikker på webshopsene herunder og handler gennem dem, så tjener jeg en lille procentdel af dit køb. Det koster ikke dig ekstra, og du kan handle præcis, som du plejer. 

Men det betyder, at jeg kan skabe endnu mere indhold til bloggen, dele endnu mere bageglæde og fortsat give dig et fristed for reklamer, hvor du kan få lov til at få vækket appetitten af mine opskrifter og billeder uden at blive forstyrret.
Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT