Mættende müesli

Min morgenmad består oftest af hjemmelavet yoghurt, müesli og frugt. Det smager dejligt og holder mig mæt i lang tid. Hvis du ikke bryder dig om nødder eller ikke kan tåle dem, så kommer her en opskrift på en super skøn müesli, du kan bruge på din yoghurt om morgenen eller som en sund dessert. En langsom morgen med hjemmelavet muesli, en kop varm kaffe, en god bog og et langt og varmt bad er min favorit.

Müesli Cathrine Brandt

Det skal du bruge:

  • Havregryn
  • Ruggryn
  • Sesamfrø
  • Hørfrø
  • Quinua
  • Græskarkerner
  • Chiafrø
  • Rosiner
  • Dadler
  • En smule rørsukker


Sådan laver du mættende müesli:

Der er ingen måleenheder på, da jeg blot blander den mængde, jeg selv synes er passende. Dog er havregryn den mest dominante ingrediens i min müesli.

Bland havregryn, sesamfrø, hørfrø, chiafrø og quinua i en skål. Hak græskarkerner og bland dem i. Kom blandingen i et slip-let fad eller en bradepande beklædt med bagepapir. Skær dadlerne ud i mundrette stykker og kom dem over blandingen sammen med rosinerne. Drys til slut en smule rørsukker over, for at give müeslien lidt sødme.

Rist müeslien i en forvarmet ovn på ca. 180⁰ i ca. 10 minutter. Lad sukkeret karamellisere lidt først, og rør så jævnligt i müeslien. Afkøl müeslien helt inden du kommer det i en lufttæt beholder.

Jeg strikker løs, mens jeg nyder min morgenmad. Den dejligste morgen.

Müesli Cathrine Brandt

Müesli Cathrine Brandt

Reklame: Der er udsalg hos min yndlings webshop! Få det lækreste uld til dig og dine børn.

4 comments on “Mættende müesli”

    1. Hej Annelise.
      Tusind tak for din kommentar - jeg er så glad for, at du kan lide mine opskrifter :).

      Du må endelig skrive, hvad du synes om müeslien, når du har fået dem lavet.
      Rigtigt god dag!
      Cathrine Brandt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
VESTRE LANGGADE 1
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT
envelope-ochevron-upfacebookinstagrampinterest-p