Tag

æltefri

Surdejs speltboller med solsikkekerner

Speltboller med surdej og solsikkekerner. Dejen skal foldes og ikke æltes. Det er supernemt, og du får en speltbolle, der er luftig og har en sprød skorpe. Speltbollen smager fantastisk og mætter godt. Gode og nemme surdejs speltboller.

De bedste og nemmeste koldhævede boller

Koldhævede boller, der lynhurtigt kan bages til morgenmad eller eftermiddagshygge. Bag de bedste morgenboller uden at få dej på fingrene. Bollerne skal ikke æltes, og tager kun få minutter at røre sammen. Resultatet er sprøde, luftige og virkelig lækre boller.

Mine bedste æltefrie surdejsboller

Jeg deler opskriften på mine allerbedste surdejsboller. Opskriften er min egen favorit, og jeg bruger den igen og igen. Dejen skal ikke æltes, og hvis du ikke har surdej, kan du bruge gær i stedet.

Sprøde surdejsboller med ølandshvede og rug

Hjemmebagte surdejsboller, der ikke skal æltes, men blot skal foldes. Surdejsbollerne er meget luftige indeni og har en sprød skorpe. En nem og simpel bolle med surdej, som smager så godt!

Æltefrit brød med kamutmel

Vil du gerne bage et brød, der smager mindst ligeså godt som bagerens? Så prøv denne opskrift. Brødet har en luftig krumme, sprød skorpe, og så skal det ikke æltes! Nemt og lækkert koldhævet brød.

Sunde og nemme rødbedeboller

Rødbedeboller har den fineste lyserøde farve, og de hitter med garanti hos små piger, da de sunde rødbedeboller er perfekte prinsesse-boller. Brug pulpen fra din juicer eller friskrevet rødbede.

Koldhævet brød – én dej, tre forskellige brød

Hjemmebagt brød der mest af alt ligner noget, der er købt hos en rigtig god bager. Fyld brødene med din favorit fyld for ekstra smag. Brødet er koldhævet, har en luftig krumme og perfekt sprød skorpe.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018
Luftige gærboller med appelsinsaft, ingefær og ristede mandler
26. december 2018
Figenkompot med julenoter
18. december 2018
Mit bedste og mest uundværlige bageudstyr
12. december 2018