Tag

bløde boller

Chokoladebrud med ristede hasselnødder

Gulerodsbrud er en favorit herhjemme. Den hjemmebagte variant smager fantastisk, og så er de både sjove og nemme at bage. I de her chokoladebrud er gulerødder og solsikkekerner skiftet ud med chokolade og ristede hasselnødder. Og det er ikke nogen dårlig ide. Mums! De lækreste boller til efterårets mange hyggelige timer indenfor. Tag børnene med i køkkenet og bag chokoladebrud - de synes, at det er en fest, når dejen skal hakkes i stykker.

Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle

Bløde bjørneboller med fine ansigter af chokolade. De er perfekte som fødselsdagsboller til at tage med i dagplejen, vuggestuen eller børnehaven. De er luftige, lette og lækre, og så indeholder de ingen sukker i dejen. Bag dem til dine små mennesker - de vil med garanti elske dem!

Koldhævede bløde gærboller

Bløde og børnevenlige boller, der har hævet i køleskabet natten over. Bag luftige, lette og bløde boller til morgenmaden eller madpakken, og brug dem også gerne som frokost eller mellemmåltid. Bollerne er nemme at bage og kan nydes af hele familien.

Bløde rosinboller

Bløde, luftige og absolut fantastiske rosinboller, som gør både børn og voksne lykkelige. Bollerne med rosiner er supernemme at bage. Server dem til børnenes (eller din egen) fødselsdag eller gør en hyggelig eftermiddag endnu mere hyggelig med hjemmebagte rosinboller. Husk at servere dem med tandsmør!

Semlor – hjemmebagte svenske fastelavnsboller med luksusfyld

Jeg elsker fastelavnsboller. Og nu er der kommet en ny favorit i rækken. Hjemmebagte semlor. Få opskriften på de bedste semlor - den svenske fastelavnsbolle, som smager himmelsk. Jeg har forkælet mine semlor med en luksusfyld, der er nem at lave, men som smager fuldstændig fantastisk. Det her er opskriften, du må prøve!

Koldhævede bamseboller

Bamseboller, fødseldagsboller, theboller. De her lyse og bløde boller kan nydes til hver en lejlighed. De bedste koldhævede bamseboller, du kan forestille dig. Hvem elsker ikke sådan en blød hvedebolle?

Bløde speltboller med frø og kerner

En blød bolle med masser af kerner og speltmel. Bollerne er nemme at bage, og så holder de sig gode og bløde i et par dage efter bagning. En god, hjemmebagt bolle til madpakken eller eftermiddagshyggen.

Hot cross buns med chokolade, mandler og appelsin

Påskeferien giver god tid til hygge og bagning. Hot cross buns er en klassisk påske-bolle. Jeg har fyldt mine med chokolade, mandler og appelsinskal. En krydret, blød og sød bolle, der sagtens kan bages sammen med børnene.

Grove chokoladeboller med spelt – bløde og luftige

Helt bløde og luftige chokoladeboller bagt på speltmel. Grove chokoladeboller, der smager fantastiske, er nemme at bage og som med garanti giver glæde hos både børn og voksne. Den perfekte bolle til børnefødselsdagen eller eftermiddagshygge.

Speltbrud med oliven og emmentaler

Speltbrud med emmentaler og oliven er en blød og svampet bolle med masser af smag. Speltbollerne er en god madpakkebolle, der nemt kan tages med på farten. Bag speltbrudene til en hyggelig tapasaften eller spis sammen med en cremet suppe.
1 2

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019