Tag

boller

Luftige gærboller med appelsinsaft, ingefær og ristede mandler

Kom dine favorit vintersmage i din bolledej - det har jeg gjort! Appelsin, ingefær og mandler giver masser af smag til de her nemme, luftige og lækre boller. De passer perfekt til en langsom morgen eller hyggelig eftermiddag.

Chokoladebrud med ristede hasselnødder

Gulerodsbrud er en favorit herhjemme. Den hjemmebagte variant smager fantastisk, og så er de både sjove og nemme at bage. I de her chokoladebrud er gulerødder og solsikkekerner skiftet ud med chokolade og ristede hasselnødder. Og det er ikke nogen dårlig ide. Mums! De lækreste boller til efterårets mange hyggelige timer indenfor. Tag børnene med i køkkenet og bag chokoladebrud - de synes, at det er en fest, når dejen skal hakkes i stykker.

Koldhævede surdejsboller med TIPO 00

Sprøde og luftige surdejsboller, der har masser af lufthuller, da de er bagt på det glutenrige mel, Tipo 00. Lad dejen koldhæve i køleskabet natten over for at udvikle masser af smag - så er det også nemt at bage friskbagte boller.

Koldhævede bløde gærboller

Bløde og børnevenlige boller, der har hævet i køleskabet natten over. Bag luftige, lette og bløde boller til morgenmaden eller madpakken, og brug dem også gerne som frokost eller mellemmåltid. Bollerne er nemme at bage og kan nydes af hele familien.

Purpurhvedeboller med tranebær og valnødder

Grove boller bagt med purpurhvedemel og fyldt med tørrede tranebær og valnødder. Det er så lækre boller med den skønneste rød/lilla farve. Bollerne er perfekte til morgenbordet, madpakken eller til et lækkert oste- og pølsebord. Jeg nyder dem også gerne som et nemt eftermiddagsmåltid.

Græskarkerneboller

Super luftige og lækre boller med græskarkerner. Bollerne holder sig lækre og gode i et par dage.

Purpurhvedeboller

Boller bagt med groft purpurhvedemel. Purpurhvede giver bollerne den fineste lilla/røde farve og tilføjer masser af smag. En god og luftig grovbolle.

Kernegode surdejsboller + lidt om vores hjemmefødsel

Gode og mættende boller med masser af kerner og kostfibre. Få opskriften på supergode, surdejsboller (der også kan bages med gær), og læs lidt om, hvordan jeg bagte boller, mens min hjemmefødsel var godt i gang.

Bløde speltboller med frø og kerner

En blød bolle med masser af kerner og speltmel. Bollerne er nemme at bage, og så holder de sig gode og bløde i et par dage efter bagning. En god, hjemmebagt bolle til madpakken eller eftermiddagshyggen.

Speltboller med surdej og hvedeflager

Surdejsboller bagt med en ung levain, friskmalet speltmel, koldhævet og toppet med hvedeflager inden bagning. Det lyder svært, men det er det slet ikke. Opskriften er delt op i steps, så den er nem at overskue og gå til. Hvis du gerne vil bage luftige surdejsboller med en sprød skorpe, så er det her en opskrift til dig.
1 2 3 5

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019