Tag

brød

Grydebrød med hvede og rug

Et lækkert og luftigt grydebrød bagt på hvede og rug. Rugmelet giver en god og let syrlig smag til brødet. Bag brødet i en gryde for en supersprød skorpe og en luftig og let krumme. Et lækkert grydebrød bagt med gær eller surdej.

Surdejsbrød med ristede løg

Sådan et smagfuldt brød, der både byder på surt, salt, sødt og umami. Et helt perfekt surdejsbrød!

Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede

Hjemmebagt surdejsbrød bagt på friskmalet ølandshvedemel. Velsmags-skalaen er helt i top! Det friskmalede mel har den skønneste, dybe smag af korn. Brødet mætter meget, og har et højt næringsindhold. Hvis du ingen melkværn harn, så kan du selvfølgelig også bruge "almindeligt" mel. Gå efter mel, der er af en god kvalitet, og som er malet på en stenkværn.

Surdejsbrød med sesamfrø

Hjemmebagt surdejsbrød med sesamfrø. Luftig og smagsrig krumme, sprød og næsten glas-agtig skorpe, og en smag, der gør alle munde og maver glade. Jeg kan næsten ikke komme i tanke om noget, der er mere tilfredsstillende at lave i sit køkken end et hjemmebagt surdejsbrød.

Foccacia med timian

Koldhævet foccaciabrød med en supersprød og smagfuld skorpe, der er stænket med en generøs mængde jomfru olivenolie. Så bliver det ikke meget bedre! Hjemmebagt foccaciabrød er perfekt til sommerens fester, grillmad eller som et nemt og lækkert brød til en buffet. Bag dit foccaciabrød med surdej for mere smag.

Purpurhvedeboller

Boller bagt med groft purpurhvedemel. Purpurhvede giver bollerne den fineste lilla/røde farve og tilføjer masser af smag. En god og luftig grovbolle.

Hjemmebagt hvidløgsflutes – opskrift på det bedste hvidløgsbrød

Det er nemt og hurtigt at bage sit eget hvidløgsbrød. Bag et luftigt og lækkert hvidløgsflutes med persille-hvidløgssmør. Det bedste hvidløgsbrød med en sprød skorpe og luftig krumme. Det perfekte tilbehør til grillmad, supper eller til et hyggeligt tapasbord.

Kernegode surdejsboller + lidt om vores hjemmefødsel

Gode og mættende boller med masser af kerner og kostfibre. Få opskriften på supergode, surdejsboller (der også kan bages med gær), og læs lidt om, hvordan jeg bagte boller, mens min hjemmefødsel var godt i gang.

Grydebrød – surdejsbrød bagt i gryde

Når du bager dit brød i en gryde, så får du en luftigt og lækkert brød med en meget sprød og knasende skorpe. Grydebrød smager fantastisk. Jeg deler min bedste opskrift på det bedste grydebrød.

Ølandshvedebrød bagt med surdej

At tage et helt varmt og friskbagt surdejsbrød ud af ovnen er en glæde af de helt store. Duften, lyden og smagen er så fantastisk. Jeg deler en overskuelig og nem opskrift på hjemmebagt surdejsbrød, der altid smager af én skive mere.
1 2 3 6

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019
Surdejsbrød med ristede løg
25. januar 2019