Tag

brug naturen

Broicheboller med hyldeblomster

Smagen af sommer. Broicheboller med friske hyldeblomster. Mild, sød og sommerlig smag. Brug hyldeblomster til andet end hyldeblomstsaft. Bollerne er super nemme at bage og glæder både børn og voksne.

Fladbrød med skvalderkål og brændenælder

Fladbrød er nemt og lækkert tilbehør til f.eks. karryretter, falafler eller tapas. Brug naturens spisekammer og fyld fladbrødet med skvalderkål, brændenælder eller ramsløg. Super sundt og fuld af smag.

Hybenchutney med ingefær, chili og hvidløg

Hyben smager mildt, og derfor kan den sagtens bære nogle smagsrige elementer. I denne hjemmelavet chutney er der tilføjet ingefær, chili og hvidløg. En sund, krydret og lækker chutney med hyben.

Sukkerfri hybenkompot med havtorn

Hyben er super sunde og smager dejligt sammen med havtorn. Tag ud og pluk frugterne og lav den sunde hybenkompot med havtorn. Der er ingen tilsat sukker, så den kan nydes med god samvittighed.

Foccacia med ramsløg og pinjekerner

Ramsløgene er begyndt at dufte i mange af de danske skove. De har en mild og krydret smag af hvidløg, og ramsløget er derfor nemt at bruge i køkkenet. Her i et smagfuldt og svampet foccaciabrød.

Hjemmelavet solbærsaft

Hjemmelavet solbærsaft er nemt og hyggeligt at lave. Og så smager det så godt og forfriskende! Solbærrene er fyldt med sunde c-vitaminer, så lav gerne en stor portion, så du har til hele vinteren.

Søde syltede hyben

Hyben er fantastiske! De er fylde af c-vitaminer, a-vitaminer, og så smager de sødt og lækkert. Syltede hyben smager skønt på en ostemad, som tilbehør til et ostebord eller til dejlige pandekager!

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019