Tag

Brunch

Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud

Koldhævede gulerodsbrud, der er luftige, bløde og søde. Gulerodsbrud er perfekte til at spise alene som en nem eftermiddagsmad, men de fungerer også godt til morgenmad, brunch eller madpakken med smør og pålæg. De bedste og nemmeste koldhævede gulerodsbrud.

Laksesnurrer med rørt feta og pesto

En grov snurrer fyldt med laks, pesto og rørt feta. En luftig, lækker og svampet bolle, der har det lækreste fyld, om som nemt kan passe til både brunch, madpakke eller aftensmad.

Køleskabsgrød med appelsinsaft, ingefær og vanilje

Køleskabsgrød er en sund og nem morgenmad, der forbedredes på få minutter aftenen før. Køleskabsgrøden kan nemt tages med i skole, på arbejde eller i bussen, hvis du ikke når at spise morgenmad hjemmefra. Sund og lækker morgenmad til både børn og voksne.

Pandekager med surdej – de bedste brunch pandekager

Små tykke pandekager, der smager så skønt, at de er svære at holde sig fra. Har du ingen surdej, så kan du bruge et syrnede mælkeprodukt i stedet. Den bedste brunch-pandekage jeg har smagt! Et stort-hit på morgenmadsbordet eller til en hyggelig brunch.

Morgenmadsglas med yoghurt, mandelsmør og granola

Morgenmadsglas med lag af yoghurt, bær, mandelsmør og hjemmeristet granola er både en sund, lækker, nem og flot morgenmad. Glassene er også perfekte som en del af en weekendmorgenmad eller brunch.

Ricottapandekager med blåbær

Ricottapandekager er små, tykke pandekager, der er bløde og luftige. Pandekagerne passer perfekt til en hyggelig morgenmad eller brunch eller til eftermiddagshygge i efteråret.

Snaskede, hjemmebagte kanelsnegle

Hjemmebagte kanelsnegle er en yndlings spise hos mange. Jeg elsker kanelsnegle med masser af snasket, klistret remonce og en blød, luftig dej. De her er min favorit. Nemme at bage og smager fantastisk!

Brunch hos Brdr. Koch

Brunch hos Brdr. Koch i Århus er i en anden liga, end de andre jeg har prøvet. Overdådig brunchbuffet der byder på meget mere, end man tænker, en brunch indeholder. Fantastisk og smagfuld oplevelse.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019