Tag

frokost

Smørrebrød med hytteost og dukkah

Friskbagt rugbrød med hytteost og dukkah. En egyptisk-inspireret krydderiblaning, der smager skønt af spidskommen og ristede kerner og mandler. Et meget velsmagende og simpelt stykke vegetarisk smørrebrød!

Nudelsalat med sommergrøntsager og tahindressing

Sommerens nemmeste og salat med broccoli, asparges, nudler og tahindressing. En skøn kombination af blødt, sprødt og uimodståelig dressing. Server salaten som tilbehør eller nyd den som den er.

Salat med ristet hirse, squash og estragon

En simpel og sommerlig salat, der passer perfekt til frisk fisk, en god grillet bøf og hyggelige aftener på terrassen. Tag resterne med i madpakken - den perfekte madpakke-salat, der nemt holder sig frisk. Salaten mætter godt og er lynhurtig og nem at lave.

Madpakke med hjemmebagt pitabrød

Inspiration og gode ideer til lækre, sunde og nærende madpakker. Hjemmebagt fuldkorns pitabrød med æggesalat, frugt og gnavegrønt er en god madpakke, der kan holde dit barn eller dig selv mæt længe.

Æggebrød ala Niels og Grete

Æggebrød er så lækkert. Nemt og hurtigt at lave, kræver kun få ingredienser og så passer det både til morgenmad og frokost. Server det til brunch eller til børnene, når de kommer hjem fra en lang dag.

Sund og lækker madpakke til dit barn

Madpakken er for mange forældre et dagligt gøremål. Hvis du mangler inspiration til en sund madpakke, der kan holde dit barn mæt længe, og som giver dit barn god energi, så læs med her.

Grøntsagstærte med fuldkornsbund

Nem madtærte med en god fuldkorns tærtebund og fyldt med grøntsager. Tærten er perfekt til et nemt og hurtigt aftensmåltid. Hvis der er rester tilbage, kan det nydes dagen efter til frokost.

Sund kartoffelvaffel

Bruger du også dit vaffeljern for lidt? Prøv de her nemme kartoffelvafler, der passer perfekt til en sund og mættende morgenmad eller frokost. Eller send en kartoffelvaffel med dit barn i madpakken.

Madguide til Berlin – Part 1

Berlin er en af mine yndlings byer. I Påske var min kæreste og jeg en tur dernede, og jeg har derfor samlet de bedste morgenmad og frokost spisesteder, som vi besøgte. En spiseguide til Berlin.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019