Tag

grøntsager

Sprøde grøntsagsfritter med avokado-dild creme

Den nemmeste måde at få børn (og voksne) til at spise masser af grøntsager. Du kan bruge broccoli, squash, gulerod eller lige de grøntsager, du har i køleskabet. Grøntsagsfritterne er sprøde udenpå og bløde indeni. Nemt og lækkert tilbehør til aftensmaden eller som små sunde grøntsagspandekager i madpakken.

Nepalesisk Dal Bhat

Dal Bhat er en lækker, nem og velsmagende vegetarisk aftensmads. Lav din egen autentiske nepalesiske Dal Bhat efter en original opskrift hjembragt fra Nepal.

Grøntsagsfritter – 3 forskellige slags

Grøntsagsfritter er den perfekte måde at tilberede og servere grøntsager på, hvis du gerne vil have dine børn (og dig selv) til at spise endnu flere grøntsager. De forsvinder lynhurtigt!

Salat med bagt blomkål og majs

Sensommeren bringer en masse friske grøntsager med sig. Det er min favorit sæson for grøntsager. En grov og mættende salat med blomkål, majs og vinaigrette. Salaten smager fantastisk og mætter godt.

Sommersalat med spidskål, ærter og fennikel

Sommerens mange sprøde grøntsager passer perfekt sammen i salater. Ærter, spidskål og fennikel er én af mine favorit kombinationer sammen med lidt frisk feta. Sund og velsmagende salat.

Bagt knoldselleri

Rodfrugter er sunde, mætter godt og så er de billige at købe økologiske. En bagt knoldselleri er en rigtig god måde at få et meget velsmagende måltid ud af en grøntsag, som mange ikke er så vilde med.

Kartoffel-blomkålssuppe

Efteråret byder på lysten til at lune sig med varm og lækker aftensmad. Lav denne nemme suppe. Den er både sund, velsmagende og hurtig at lave. Lav en stor portion, så der er rester til dagen efter.

Bagt blomkål

Bag dit blomkål og smag den lækre karamalliseret overflade, og hvor godt et blomkål smager, når dens sprødhed og blide smag er bevaret. Spis det bagte blomkål som det er eller kom det i salater.

Spidskålswrap med ærtemos

Spidskålswrap er en sund og nærende aftensmad, der hurtigt og nemt kan laves. Variere gerne både kød og grøntsager. En super lækker aftensmad, der er børnevenlig og som også kan bruges i madpakken.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019