Tag

hjemmebag

Fuldkornsboller med manitobamel

Grove boller bagt på fuldkorns manitobamel. Bollerne har masser af smag og indeholder mange kostfibre. Sund og lækker bolle, der mætter godt og som passer perfekt til morgenbordet eller madpakken.

Hjemmebagte bløde burgerboller

En hjemmebagt burgerbolle skal være blød, luftig og smage lidt sødt, så den klæder burgerens indhold. De her hjemmebagte burgerboller smager meget bedre end den købte version, og så er de nemme at bage.

Hjemmebagte kanelsnurrer – de bedste af slagsen

Lækre, snaskede, søde, sprøde og helt perfekte hjemmebagte kanelsnurrer. Bag dine egne kanelsnurrer og forkæl dig selv og din familie med dejligt sødt bagværk. Kanelsnurrer passer perfekt til brunch.

Koldhævet brød – én dej, tre forskellige brød

Hjemmebagt brød der mest af alt ligner noget, der er købt hos en rigtig god bager. Fyld brødene med din favorit fyld for ekstra smag. Brødet er koldhævet, har en luftig krumme og perfekt sprød skorpe.

Groft brød med ribs og pistacienødder

Det er sjovt at eksperimentere med forskellig slags fyld i hjemmebagt brød. Kombinationen af syrlige ribs og fede pistacienødder er perfekt sammen med grove meltyper. Brødet bliver svampet og lækket.

Jordbærsnitter med kakaonibs og pistacienødder

En fortolkning af hindbærsnitten. Hindbærmarmeladen er udskiftet med hjemmelavet jordbærmarmelade, og krymlet erstattet af kakaonibs og pistacienødder. Sprøde, søde og lækre jordbærsnitter.

Scones med rabarber og hvid chokolade

Søde og sprøde scones med syrlige rabarber og skøn hvid chokolade. Det fås næsten ikke mere sommerligt. Scones er nemme at bage selv, kræver meget kort tid og så kan de tilsættes din favorit fyld.

Luftige boller med sprød skorpe

Super gode surdejsboller, der ikke tager lang tid at forberede. Koldhævet dej er skønt, når man gerne vil have nybagte boller til morgenmad. Prøv de her boller – det er de bedste, jeg længe har bagt.

Boller vendt i frø og kerner

Lækre og luftige boller med en sprød og smagfuld skorpe. De forskellige frø og kerner, som bollerne er vendt i, giver masser af knas og smag til bollerne. Bag dem i weekenden, når der skal hygges.

Foccacia med ramsløg og pinjekerner

Ramsløgene er begyndt at dufte i mange af de danske skove. De har en mild og krydret smag af hvidløg, og ramsløget er derfor nemt at bruge i køkkenet. Her i et smagfuldt og svampet foccaciabrød.
1 2

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019