Tag

mellemmåltid

Min bedste granola – sprød og knasende

Den allerbedste granola, jeg nogensinde har lavet. Langtidsristning gør din musli supersprød og knasende. Det er så nemt og simpelt at lave sin egen musli med nødder og kræver minimal arbejdstid, og så indeholder den langt mindre sukker end mange købevarianter.

Morgenmadscrumble med blommer – sund to-go morgenmad

Sund to-go morgenmad, der kan holde dig mæt længe. Er tiden presset om morgenen, så tag din morgenmad med i bussen, på studiet eller kontoret. Sund blommecrumble, der gør din morgen ekstra lækker.

Hjemmelavede granolabars

Granolabars er et lækkert og sundt mellemmåltid, der passer perfekt i børnenes madpakke. Brug de nødder og kerner som du har på lager. Granolabars er fyldt med kostfibre, sunde fedtstoffer og protein.

Sprødt og sødt ymerdrys

Ymerdrys er nemt at lave selv, og så undgår du at smide din rugbrødsrest ud. I den hjemmelavet version er der heller ikke den samme mængde sukker, som i den købte udgave. Nyd det til morgenmad.

Chiagrød – sund og nem morgenmad eller dessert

Chiagrød er både nemt og hurtigt at lave. Nyd det som en nærende og lækker morgenmad, mættende mellemmåltid eller sund dessert. Chiafrø indeholder masser af næringsstoffer, som din krop vil elske.

Sunde pandekager med blå birkes og citron

Sunde pandekager er et hit som morgenmad eller sundt mellemmåltid. De blå birkes og citronsaften klæder bananpandekagernes svampet konsistens og søde smag. De bedste sunde og nemme pandekager.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019