Tag

nem og hurtig

Koldbrygget iskaffe – nemmeste og bedste iskaffe

Iskaffe er nemt at lave selv. Den koldbrygget version giver den bedste iskaffe. Rund, mild og skøn i smagen. Og så er det billigt at lave sin egen iskaffe.

Bounty dadelkugler

Små dadelkugler med kokos og mørk chokolade. De er perfekte som en formiddags- eller eftermiddagssnack eller som en sød og lækker mundfuld i børnenes madpakke. De er nemme og hurtige at lave.

Cremet avokado-pasta med pesto og parmesan

Lynhurtig, nem og lækker hverdagsaftensmad. Cremet avokadopasta er det hurtigste måltid, jeg kan lave – også med en pige på armen. Det smager fantastisk, supersundt og er et hit hos hele familien.

Tundeller med avokadocreme og pitabrød

Tundeller er sunde, nemme og hurtige at lave, og så smager de så godt! Kom dem i madpakken sammen med pitabrød, rugbrød eller nudler. Tundellerne er perfekte til en familievenlig og nem aftensmad.

One-pot pasta med grøntsager og oksekødspølse

Nem, sund og lækker aftensmad, der kan laves på en lille halv time. One-Pot Pasta er den perfekte hverdagsret, når aftensmaden skal gå lynhurtig, men stadig være mættende og nærende.

Luftige boller bagt med gær

Supergode boller bagt med gær. Bollerne har en sprød skorpe og er meget luftige. En dejlig bolle til eftermiddagskaffen, den sene weekend-morgenmad eller madpakken. Nemme gærboller er altid godt.

Overnight Oats – 5 forskellige variationer

Overnight Oats kan varieres i det uendelige. Her er fem forskellige variationer af den sunde og lækre morgenmad. Køleskabsgrøden er en god som to-go morgenmad, på brunchbordet eller som en sund dessert.

Speltstykker med spinat og mandler

Sunde, sprøde og smagfulde speltstykker med spinat og mandler. En lækker boller, der er nem og hurtig at bage, og som passer perfekt som brød i madpakken eller til en hyggelig morgenmad i weekenden.

Hjemmebagte bløde burgerboller

En hjemmebagt burgerbolle skal være blød, luftig og smage lidt sødt, så den klæder burgerens indhold. De her hjemmebagte burgerboller smager meget bedre end den købte version, og så er de nemme at bage.

Pund-til-pund kage med citron og blå birkes

Pund-til-pund kage er en nem, lækker og hurtig kage at bage. Tilsæt citron og blå birkes for en aromatisk og frisk kage, der passer perfekt sammen med en kop kaffe. Det her er kagen, som alle kan bage.
1 2 3 11

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019