Tag

rabarber

Cheesecake med bagte rabarber og havrekikse-bund

Fløjlsblød cheesecake med en sprød havrekiksebund og letsyrlige, bagte rabarber på toppen. En himmelsk mundfuld, som alle vil elske. Hvis du er vild med cheesecake, så må du prøve denne her opskrift. Opskriften er nem og giver en uimodstålig cheesecake, der nemt kan forberedes og laves i god tid før servering.

Rabarbercrumble – sprød, sød og syrlig

Min go-to og absolut yndlingskage. Så sød, sprød, syrlig og supernem at bage. Den bedste crumble med rabarber, som jeg bager igen og igen.

Rabarber Galette

En nem sommerdessert med de skønneste rabarber. En sprød og sød galette med syrlige rabarber og sprøde pistacienødder.

Rabarbercrumble – glutenfri og uden tilsat sukker

En sundere rabarbercrumble, der er sød, syrlig, blød og sprød på samme tid. Helt perfekt. Rabarbercrumblen er nem og hurtig at bage, og så er den både glutenfri og uden tilsat sukker.

Scones med rabarber og hvid chokolade

Søde og sprøde scones med syrlige rabarber og skøn hvid chokolade. Det fås næsten ikke mere sommerligt. Scones er nemme at bage selv, kræver meget kort tid og så kan de tilsættes din favorit fyld.

Blondie med rabarber

Blondie er en svampet og smagfuld kage, der er smækfyldt med skøn hvid chokolade. Fyld den med rabarber eller dit yndlings bær. Forkæl dem du holder af med en himmelsk mundfuld – de vil elske kagen!

Sød, vaniljeprikket rabarbersaft

Rabarberne skyder frem i mange danske haver. Og de flotte, røde stængler er fantastiske. Jeg laver hvert år en stor portion rabarbersaft, som mine nærmeste og jeg nyder hele den danske sommer igennem.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018
Luftige gærboller med appelsinsaft, ingefær og ristede mandler
26. december 2018
Figenkompot med julenoter
18. december 2018
Mit bedste og mest uundværlige bageudstyr
12. december 2018