Tag

rugbrød

Smørrebrød med hytteost og dukkah

Friskbagt rugbrød med hytteost og dukkah. En egyptisk-inspireret krydderiblaning, der smager skønt af spidskommen og ristede kerner og mandler. Et meget velsmagende og simpelt stykke vegetarisk smørrebrød!

Blødt rugbrød uden kerner – Barnets første brød

Nem opskrift på et blødt og luftigt rugbrød uden kerner til små børn. Rugbrødet kan enten bages med surdej eller gær. Rugbrødet har samme konsistens som et bondebrød. Bag selv dit barns første rugbrød.

Surdejsrugbrød med rugmel, kerner og gulerod

Hjemmebagt rugbrød bagt på surdej, fuldkornsrugmel, rugkerner, frø og kerner. Et supersundt og nærende rugbrød, der er nemt at bage, og som holder maven mæt og tilpas længe. Friskbagt rugbrød med smør er noget af det bedste jeg ved. Få opskriften på det rugbrød, jeg selv bager hver uge.

Ymerdrys med mandler og citronskal

Ymerdrys gør morgenmåltidet endnu bedre. Server det sammen med yoghurt og frisk frugt. Ymerdrys indeholder masser af kostfibre og mætter godt. Gør din hjemmelavet ymerdrys endnu bedre med ristede mandler og citronskal.

Rugbrødshapsere med surdej og chokolade

Rugbrødshapsere med mørk chokolade og hakkede mandler smager så godt. De er en favorit som en eftermiddagssnack, i madpakken eller som et hurtigt mellemmåltid på farten. De er supernemme at bage.

Rugbrødsboller med midte af chokoladesmør

Sunde rugbrødsboller med en lille lækker overraskelse i midten. Nyd dem i madpakken, som et mættende mellemmåltid eller til at glæde og forkæle venner og familie med. De er den perfekte lille hapser.

Skøn Sønderjysk Rugbrødslagkage

Traditionel sønderjysk rugbrødslagkage er en fantastisk lagkage, som endelig ikke må gå i glemmebogen. Følg sønderjydernes fodspor og bag denne rugbrødslagkage, der passer helt perfekt til ethvert kagebord!

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018
Luftige gærboller med appelsinsaft, ingefær og ristede mandler
26. december 2018
Figenkompot med julenoter
18. december 2018
Mit bedste og mest uundværlige bageudstyr
12. december 2018