Tag

salat

Kålsalat med tranebær og tahindressing

En supersprød salat med spidskål, savoykål, sød pære og syrlige tranebær. Vendt sammen med den lækreste tahindressing, der giver salaten masser af smag og fylde. En helt perfekt og mættende salat, der er rig på kostfibre og velsmag.

Rå rødbedesalat med feta, mynte og ristede solsikkekerner

En supersprød, sund og lækker rødbedesalat. Rå, ultratynde rødbeder, saltet feta, frisk mynte, syrlig limedressing og knasende solsikkekerner. Det er kombinationen af en helt perfekt salat, der gør selv den mest skeptiske rødebedespiser glad og tilpas.

Nudelsalat med sommergrøntsager og tahindressing

Sommerens nemmeste og salat med broccoli, asparges, nudler og tahindressing. En skøn kombination af blødt, sprødt og uimodståelig dressing. Server salaten som tilbehør eller nyd den som den er.

Salat med ristet hirse, squash og estragon

En simpel og sommerlig salat, der passer perfekt til frisk fisk, en god grillet bøf og hyggelige aftener på terrassen. Tag resterne med i madpakken - den perfekte madpakke-salat, der nemt holder sig frisk. Salaten mætter godt og er lynhurtig og nem at lave.

Thaisalat med gulerod, glaskål og avokado

En grov vintersalat med rå grøntsager, masser af smag og sprødhed. Thaisalaten mætter godt, og du kan bruge mange forskellige grøntsager afhængig af hvilke, der er dine favoritter. Server thaisalaten med et simpelt tilbehør - lynstegt oksekød, tundeller eller kylling.

Bulgursalat med tahindressing og spidskål

En god salat med bulgur, tahindressing og grove grøntsager. Salater smager skønt og mætter godt. Lav gerne en stor portion, så du både har salat til aftensmaden og til madpakken dagen efter.

Salat med bagt blomkål og majs

Sensommeren bringer en masse friske grøntsager med sig. Det er min favorit sæson for grøntsager. En grov og mættende salat med blomkål, majs og vinaigrette. Salaten smager fantastisk og mætter godt.

Sommersalat med spidskål, ærter og fennikel

Sommerens mange sprøde grøntsager passer perfekt sammen i salater. Ærter, spidskål og fennikel er én af mine favorit kombinationer sammen med lidt frisk feta. Sund og velsmagende salat.

Salat med rosenkål og honning-sennepsdressing

Rosenkål er ikke bare sunde, men smager også supergodt i en salat. Kombinere de let-bitre rosenkål med friske granatæblekerner, sennep og honning for en komplet, sund og velsmagende salat.

Perlespeltsalat med bagte auberginer og ribs

Den her salat har jeg lavet mange gange nu. Den smager så godt med de bagte auberginer, og så mætter den godt. Supersund salat, der er helt perfekt som tilbehør til aftensmaden eller i madpakken.
1 2

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019