Tag

snack

Dadel-nøddekugler med kakao

Søde og sunde dadelkugler med cashewnødder og kakao. De er perfekte som en lille eftermiddagsmundfuld til børn og voksne eller som en sukkerfri "kage" til børnefødselsdagen.

Crunchy dadelkugler med peanutbutter og pif-paf-puf

Små søde mundfulde. Dadelkugler med peanutbutter og Rice Krispies er både bløde, knasende og helt uimodståelige. Hvis du er vild med Lion Bar, så er de her lige noget for dig. De er ret uimodståelige.

Flammkuchen med cremefraiche, løg og serranoskinke

Flammkuchen er en pizza uden tomatsovs, men med ost smurt på bunden i stedet. Måske du kender den som en Tarte Flambée. Pizzaen er perfekt som en appetizer, en forret eller som en anderledes version til pizza-menuen.

Cookie dough dadelkugler

Dadelkugler, der smager af cookie dough. Karamellækre i konsistensen, søde, bløde og uimodståelige dadelkugler. Den perfekte sundere snack til madpakken eller den søde tand om eftermiddagen.

Dadelkugler med kakao og poppede quinoa

Sunde og søde mundfulde. Hjemmelavede dadelkugler er den perfekte lille snack som hitter både hos store og små. Tag børnene med i køkkenet og lav jeres egen sunde fredagsguf.

Smoothiebowl med ymerdrys

Smoothie er en nem og lækker morgenmad, der kan laves i en fart på de travle dage. Tilsæt hvedegræspulver for ekstra vitaminer og antioxidanter. Top din smoothie med din favorit topping.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019