Tag

solbær

Opskrifter med solbær

Find inspiration til hvad du skal bruge sommerens solmodne solbær til. Her er opskrifter på kager med solbær, sød solbærsaft, hjemmelavet solbærmarmelade, solbær til morgenmaden og meget mere.

Svampet mazarinkage med solbær

Svampet mazarinkage med solbær. Den perfekte kagekombination af sødt og syrligt. Mazarinkagen er nem at bage og holder sig frisk og svampet i flere dage. Dejlig sommerkage med bær.

Pull apart brød med solbær

Et sødt pull apart brød med hjemmelavet solbærmarmelade. Det skønneste brød til en hyggelig morgenmad, brunch eller eftermiddagsmad. Husk at have køkkenrullen klar - brødet er helt perfekt snasket og klistret at spise :)

Cheesecake med solbærmarmelade og pistacienødder

Perfekt cheesecake med sprød kiksebund, cremet ostemasse og letsyrlig solbærmarmelade. Cheesecaken skal ikke bages og indeholder ikke husblas, så den er nem og hurtig at lave og smager fantastisk.

Svampede solbærmuffins med hvid chokolade og kardemomme

Solbær, hvid chokolade og kardemomme. Den perfekte kombination af surt og sødt. Svampede solbærmuffins er nemme at bage, så tag bag børnene med i køkkenet og hyg Jer med muffinsbagning.

Scones med ribs og solbær

Søde scones med syrlige ribs og solbær. Den perfekte sommer-hygge-kage, der lynhurtigt kan bages, hvis lysten til noget sødt opstår, eller der er gæster på trapperne. De kan fryses og lunes i ovnen.

Søde snegle med solbærremonce og cheesefrosting

Hvem kan stå for en sød snegl fyldt med solbærremonce og cheesefrosting? Ikke mig. De er så gode! Bag dem og tag med til brunch, picnic eller eftermiddagskaffen og glæd dine venner og familie.

Chiagrød med solbærkompot

Chiagrød er én af mine morgenmadsfavoritter. Chiafrø er et lille superfrø fyldt med fibre, protein og mineraler. Nyd chiagrøden som morgenmad eller en sund dessert med en smagfuld solbærkompot.

Luksus solbærsnitter med chokolade

Luksus solbærsnitter med chokolade er flotte kager, der smager helt fantastiske. Solbærrenes lette syre passer perfekt til den sprøde snittedej og den søde chokolade. En lille luksus mundfuld.

Hjemmelavet solbærsaft

Hjemmelavet solbærsaft er nemt og hyggeligt at lave. Og så smager det så godt og forfriskende! Solbærrene er fyldt med sunde c-vitaminer, så lav gerne en stor portion, så du har til hele vinteren.
1 2

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019